2020-07-02 19:54

Lider PSD îi dă replica lui Iohannis: ”Vrea război româno-român”

 |  20:36
Lider PSD îi dă replica lui Iohannis: ”Vrea război româno-român”

Prin vocea secretarului său adjunct, Codrin Ștefănescu, PSD a anunțat că referendumul propus de președintele Klaus Iohannis are mulți pași de făcut până să se împlinească. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.

”Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting.”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
23 Ian 2017

VORBA LUNGA SARACIA OMULUI.......DISCUTAM DUPA REFERENDUM.......BASTA...GAME OVER
MASCARICIUL MAFIEI PSD.
24 Ian 2017

Jegul asta l- a slugarit pe wc.tudor pe nastase pe ponta , iar acum a devenit orificiul de wc. al lui dragnea puscariasu si trambitzas in latrinele tv. urat mirositoare ale puscariasilor ghita si voiculescu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz