2020-07-15 13:50

Lider PSD: Nu vom susţine un guvern condus de Dacian Cioloş

 |  07:11
Lider PSD: Nu vom susţine un guvern condus de Dacian Cioloş

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a declarat, vineri seara, că social-democraţii nu vor face alianță cu PNL și UDMR şi nu va susține un guvern condus de Dacian Cioloș.

„PSD va fi la guvernare și a constitui o majoritate parlamentară cu ALDE și împreună vom da țării un guvern care să administreze bine țara. PSD nu va susține un guvern condus de Dacian Cioloș, asta trebuie spus tuturor. PSD nu va face niciun fel de alianță cu PNL și UDMR. PSD are oameni pregătiți care să își asume această guvernare'', a afirmat Adrian Țuțuianu, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-19Parerea ta...

ANONIM
19 Noi 2016

CLASA POLITICA FORMATA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA INTREPRINDE DE 27 DE ANI NUMAI INCITARI LA RAZBOI CIVIL (INEVITABIL) SI NIMIC ALTCEVA PENTRU DEZVOLTAREA POPORULUI ROMAN.
ANONIM
19 Noi 2016

MAFIA PESEDISTA INFILTRATA IN TOATE SECTOARELE STATULUI CU UN APARAT DE PROPAGANDA SOLID FORMAT DIN TELEVIZIUNILE DE PARTID ALE PUSCARIASULUIvoiculescu. Si PENALULUI ghita AU DIVIZAT SOCIETATEA ROMANEASCA PENTRU A O PUTEA MANEVRA DUPA BUNUL PLAC. ACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA (p.s.d.)PRIN POPULISME DUSE LA EXTREM SI BAZATA PE ELECTORATUL NAIV,INCULT ,ANALFABETSI AGRAMAT DORESTE SUBORDONAREA INTREGII SOCIETATI IN INTERESUL UNUI GRUP RESTRANS DE LICHELE . EI VOR SPRIJINI UN GUVERN CONDUS DE UN PENAL DIN GASCA LOR DE BORFASI SAU VOR NUMI PREMIER PE : MAO-TZE DUM SAU KIM JONG UN SA-SI SARBATOREASCA ZIUA DE NASTERE PE STADION CA PLAGIATORUL CORUPT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz