2020-08-04 23:30

Liderul PMP, atac la Dragnea: ”S-a transformat dintr-un ayatollah într-un TALIBAN”

 |  22:08
Liderul PMP, atac la Dragnea: ”S-a transformat dintr-un ayatollah într-un TALIBAN”

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că, în acest moment, dezbaterea de pe scena politică este una falsă și a lansat un atac dur la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea.

”Dezbaterea care există, la ora actuală, pe scena politică, este o dezbatere falsă. Dragnea s-a transformat dintr-un ayatollah într-un taliban care vrea să distrugă totul după el, iar noi discutăm aici despre prezentul și viitorul nostru. Europa ne-a crescut pe noi ca națiune. De când am intrat în Uniunea Europeană am atins un nivel de prosperitate fără precedent și cred că este momentul să întoarcem și noi o favoare Uniunii Europene, într-un moment delicat, când populiștii, din toate analizele reiese, vor ajunge în jur de 30% dintre europarlamentarii prezenți în viitorul Parlament European, proveniți din partide care luptă împotriva UE. Iar Uniunea Europeană s-a creat tocmai pentru a aduce pacea, pentru a aduce prosperitatea, pentru a respecta aceste valori care stau la baza UE, cum este democrația, libertatea, statul de drept”, a declarat Eugen Tomac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

CANGRENA MAFIEI PSD
08 Mai 2019

Organizatia mafiota psd-alde a reusit in doi ani si jumatate sa distuga tot in Romania : justitie, stat de drept, economie, educatie, sanatate. ISSISul romaesc a distrus cultura si dreptul de afi roman in tara ta promovind legi in care steagul maghiar este simbol al UDMRpe pamint transilvan iar profesorii romani de limba si literatura romana NU mai pot preda in scoli cu elevi majoritari de etnie maghiara. Este stiut ca alatii mafiei psd fac jocul murdar al Budapestei care este sluga Kremlinului si are sarcini precise de A CREA DEZORDINE IN U.E. '' BORFASUL NATIONAL '' draknea este sluga lui orban victor care il dirijeaza pe ipochimen cum cere Moscova. Crima organizata de psd-alde-udmr la adresa Romaniei a avut ca scop principal șubrezirea statului de drept pentru ca oamenii Moscovei sa poata '' lucra'' in voie inRomania. Borfasii psd au vandut Budapestei dreptul de transport al gazelor din Marea Neagra si 70000 ha teren arabil fertil (INSULA MARE A BRAILEI ) unor arabi din Emirate. Deci '' cine vinde tzara '' NENOROCITILOR .????????? ......draKnea si tariceanu SUNT PRINCIPALII VINOVATI DE VANZAREA GAZELOR SI A GRÂNELOR ROMANIEI. DE CE IMPORTAM PÂINE CONGELATA CAND NOI AVEAM GRÂUL NOSTRU ???????? ASA AU VRUT HOTII NATIUNII ROMANE , MAFIA PSD-ALDE-UDMR.
@CANGRENA MAFIEI NAZI
08 Mai 2019

MApis pe creierii tai infecti bai drogatule homo SIKTIR !Mincinosi notorii si antiromani vanduti !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz