2019-11-21 08:50

Liderul PMP, Eugen TOMAC, declarație de ULTIMĂ ORĂ: „E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile pentru ruperea a cât mai mulţi parlamentari de la ALDE”

 |  18:59
Liderul PMP, Eugen TOMAC, declarație de ULTIMĂ ORĂ: „E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile pentru ruperea a cât mai mulţi parlamentari de la ALDE”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că PSD a început negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a atrage cât mai mulţi parlamentari, afirmând că e „ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără”, informează News.ro.

Tomac afirmă că partidele din coaliţia de guvernare s-au înecat în propria minciună, criticând protocoalele dintre SRI şi instituţiile din justiţie, când de fapt „naşul” protocoalelor e chiar liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Se rupe guvernarea PSD-ALDE. E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputaţii şi senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulţi parlamentari. Totul e ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără. E mare deranj în cea mai toxică coaliţie care guvernează astăzi ţara”, a scris, sâmbătă seară, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

El acuză coaliţia de guvernare că s-a încurcat în propriile minciuni, criticând de exemplu protocoalele încheiate între SRI şi instituţiile din justiţie, când de fapt Guvernul condus de Tăriceanu este cel care a aprobat, prin Hotărâre, Strategia Naţională Anticorupţie, care stabileşte că pot fi încheiate protocoale între instituţii.

„S-au înecat în propria minciună. Protocoale, protocoale şi când colo, naşul protocoalelor între servicii şi parchete e însuşi Călin-Constantin-Anton Popescu Tăriceanu”, a comentat Tomac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-27Parerea ta...

HG. 231 DIN 30 03 2005.
27 Oct 2018

Mascariceanu s-a innecat in propria VOMA. EL ESTE ''PARINTELE'' PROTOCOALELOR CU SRI IN ROMANIA. ACEASTA H.G. ESTE BOMBOANA PE COLIVA MAFIEI PSD-ALDE.SA VEDEM CUM VA VA SALVA HAZNAUA 3 CAREA PRIMIT 2 MILIOANE DE EURO PENTRU PROPAGANDA PRO MAFIOTA. VOI '' PUTEREA'' CAT PRIMITI ? AȘA PENTRU TRANSPARENTA .
ANONIM
28 Oct 2018

Bai putoare PMP ista membru al unui partidut de cacaciosi avand ca sef o forma umana scarboasa si hoata ,vezi ti tu de partidutul tau de prosti ca s ar putea nici sa nu treceti pragul electoralTe fute grija de altii!
DUMITRESCU
28 Oct 2018

Mafia psd-alde MOARE INCET DAR SIGUR.
MAIKA LAZAR
29 Oct 2018

Tolomacul se oftica! Caricatura lui de partid e pe urmele PNTCD-ului.
TOLOMAC PARANOIC
30 Oct 2018

Prostane ,du te la ukraina ta si fa ordine si spune minciuni acolo bai venetic nebun Inventezi prostii non stop Bun sfatuitor ai avut in panarama aia chioara si betiva Nu vezi ca ai o gandire stramba Ti a placut guvernare basescu ,o bolmojeala aiurita ,iar la dosul ei ati furat cat ati putut Vad ca nu mai aveti rusine Siktir!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray