2019-11-15 00:22

Liderul UNPR Gabriel OPREA, atac la baionetă împotriva partidelor lui PONTA și CIOLOȘ: „Pro România și PLUS sunt partide de intelligence! Eu sunt cu gradele la vedere…”

 |  18:59
 Liderul UNPR Gabriel OPREA, atac la baionetă împotriva partidelor lui PONTA și CIOLOȘ: „Pro România și PLUS sunt partide de intelligence! Eu sunt cu gradele la vedere…”

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat că Pro România şi Plus sunt "partide de intelligence", el explicând astfel faptul că cele două formaţiuni au deja scoruri de peste 10% în sondaje, în condiţiile în care formaţiunea sa îşi propune o astfel de ţintă pentru alegerile locale şi parlamentare din 2020, informează News.ro.

Întrebat într-o conferinţă de presă, susţinută la Borşa, cum se face că partidele lui Victor Ponta şi Dacian Cioloş au ajuns deja la două cifre în sondaje, Gabriel Oprea a replicat: „Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (...) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu ştiu ce înseamnă munca de teren".

Întrebarea a fost formulată după ce Gabriel Oprea a anunţat că partidul este într-o perioadă de reorganizare. El a evitat să spună care este ţinta pentru alegerile europarlamentare, însă a spus că pentru cele locale şi parlamentare, aceasta este de două cifre, deci de peste 10%.

„Imnul partidului nostru este "Noi suntem români". Muncim de rupem iar oamenii pentru care am făcut ceva vin lângă mine şi cred ca avem şansa noastră", a ţinut să sublinieze fostul ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-10Parerea ta...

ANONIM
10 Feb 2019

Ce;l mai mare tilhar . A distrus si furat peste tot unde a fost . Legaturi cu mafia , araboi si tigani
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
10 Feb 2019

si el e partidul mineriadelor si al teroristilor-slugi ale lui Iliescu Ilici
ANONIM
11 Feb 2019

A reinviat izmenarul '' doctor'' inhotii si lichelisme politice. La puscarie cu tine '' girofar ''.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray