2020-04-05 07:40

Liderul PSD se pricepe mai bine la automobilism. Victor Ponta s-a impus în Raliul Sibiului, la Clasa A

 |  20:03
Liderul PSD se pricepe mai bine la automobilism. Victor Ponta s-a impus în Raliul Sibiului, la Clasa A

Preşedintele PSD, Victor Ponta, în calitate de copilot,şi Edwin Keleti sunt lideri autoritari în Campionatul Naţional de Raliuri, laGrupa A, după ce s-au impus şi în etapa a 5-a, Raliul Sibiului. Este primavictoria pe macadam a celor doi după ce în ultimii doi ani nu reuşiseră sătermine competiţia de la Sibiu.

Pe un Renault R3 Mavi EVO, Ponta şi Keleti au reuşit sătermine pe primul loc la capătul celor 10 probe speciale şi 137,3 kilometri întimpul de 1 oră, 43 de minute şi 25 de secunde, la peste un minut distanţă deurmătorul echipaj. La general, cei doi s-au clasat pe locul 7, mariiînvingători în Raliul Sibiului fiind echipa Szabo Gergo/Csegzy Levente.

“Eaşa bine să ajungi la final în Raliul Sibiului. Pentru noie prima dată când reuşim asta şi nu oricum, ci chiar învingători în grupă.Edwin a fost neaşteptat de ascultător, aevitat toate capcanele şi am reuşit să terminăm fără nici o pană, ceea ce efoarte rar în Raliul Sibiului”, a spus Ponta imediat dupăsuccesul obţinut.

La Clasa A, „micul Titulescu” şi pilotul său nu au nici un fel de problema în a-şi adjudeca titlul decampioni, având maximum de puncte, 125, după ce reuşiseră să câştige şi primelepatru etape ale sezonului, de la Braşov, Piteşti, Târgu Mureş şi Cluj-Napoca. “Suntemlideri, dar trebuie să mergem cu cap, să ne păstrămavantajul pe care îl avem”, a explicat politicianul cu trei etape înainte de finalulsezonului.

Alte personalităţi pasionate de raliu

Victor Ponta nu este singurul politician român careparticipă la competiţiile automobilistice din România. Fost campion mondial labox, membru al Partidului Conservator, Mihai Leu a debutat încă din 1994 lacursele de raliuri autohtone, în timp ce fostul ministru al comunicaţiilor şi tehnologiei Borbely Karoly a fost copilotul lui Titi Aur înultimele etape ale Campionatului Naţional, iar la Sibiu, s-a clasat pe locul 3la general. De asemenea, fotbalistul Florentin Petre concurează la Campionatul bulgar,acolo unde a şi câştigat o etapă la începutul acestui an.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-08

Mai multe imagini:
Liderul PSD se pricepe mai bine la automobilism. Victor Ponta s-a impus în Raliul Sibiului, la Clasa A
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine