2020-04-10 00:13

Miniştrii propuşi în Guvernul Orban II au fost audiați în Parlament. AVIZ NEGATIV pentru trei dintre ei

 |  16:17
Miniştrii propuşi în Guvernul Orban II au fost audiați în Parlament. AVIZ NEGATIV pentru trei dintre ei

Miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II sunt audiaţi de luni până miercuri în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru funcţia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Nicolae Ciucă a primit luni aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Apărării Naţionale din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

Comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului au avizat negativ, luni, renominalizarea lui Costel Alexe pentru funcţia de ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, în Guvernul Ludovic Orban II.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a primit luni aviz negativ din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Audierile vor continua marţi, de la ora 9.00, dar şi miercuri, de la aceeaşi oră. Ultimul programat, miercuri, la ora 15.00, este Lucian Bode, propus la Transporturi.

Ludovic Orban a anunţat că nu va mai participa la audierile miniştrilor, aşa cum a făcut în octombrie.

Votul pentru învestirea Guvernului Orban II este programat în 24 februarie, dar majoritatea partidelor au anunţat deja că nu vor vota noul Cabinet.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine