2020-01-27 06:53

Liviu Dragnea a discutat cu Vasile Dîncu despre viitorul premier

 |  08:00
Liviu Dragnea a discutat cu Vasile Dîncu despre viitorul premier

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că a discutat cu Vasile Dîncu despre viitorul Guvern, acesta rugându-l să transmită că nu vrea să fie prim-ministru.

"M-a rugat să spun că nu vrea să fie prim-ministru. Am avut o discuţie, suntem foarte buni prieteni", a afirmat Liviu Dragnea la un post de televiziune, întrebat despre premierul PSD.

Liderul social-democrat l-a exclus din nou şi pe George Maior pentru funcţia de viitor premier. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-08Parerea ta...

ANONIM
08 Dec 2016

Bolsevicii p.s.d.il vor numu premier pe un penal ,plagiator ,borfas ,sau lichea de Teleorman. Pot opta si pentru Kim Jong Un ,Mao Tze Dun sau Igor Dodon toti cu orientari pro -Rusia.. P.S D A REFUZAT APLICAREA REFERENDUMULUI PENTRU 300 PARLAMENTARI. LICHELE BOLSEVICE .
SAELELE
08 Dec 2016

BROSCARE PUI DE MILITIAN GUVERNUL VOSTRU VA FI SIGUR LA JILAVA SAU RAHOVA, SAU DACA AI PILE POATE LA GHERLA NU ESTI CONSTIENT CAT RAU AI FACUT ROMANIEI SI JUD PE CARE L-AI FURAT. PANA ACUM RO A FOST CONDUSA DE IMPOSTORI, DE BORFASI SEMIDOCTI IMBUIBATI DIN AVUTIA NATIONALA. RO POATE FI SALVATA DOAR DE CATRE OAMENI DE SACRIFICIU, DE BUNA CREDINTA, DE EROI COMPETENTI, DE OAMENI DE CARACTER, DE ELITE NATURALE, DE OAMENI CARE STIU SA TRAIASCA IN DEMNITATE SI ONOARE ONOARE CU SEMENII LOR.VOI CEI CARE ATI CAPTURAT RO DUPA 1989 SUNTETI GUNOAIE, LATURI, ZOI,ETC UMANE CE TREBUIE SA AJUNGETI FARA TAGADA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI CU FORTA DACA NU SE POATE ALTFEL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine