2020-03-30 13:14

Liviu Dragnea a fost adus cu duba în fața judecătorilor. Fostul președinte PSD a obținut deja prima victorie

 |  09:29
Liviu Dragnea a fost adus cu duba în fața judecătorilor. Fostul președinte PSD a obținut deja prima victorie

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns marți dimineață cu duba la sediul ÎCCJ. Instanța Supremă judecă contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

În legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie.

Ajuns în sala de judecată, Liviu Dragnea le-a cerut judecătorilor fixarea unui nou termen pentru a avea timp să-și angajeze un avocat. Judecătorii au fost de acord și au dat un nou termen pentru data de 10 decembrie.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în 18 octombrie contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnare.

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea contestaţie în anulare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

ADEVăRATA VALOARE
12 Noi 2019

Au măsluit legile încât acești indivizi penali sa nu poată sta in pușcărie mai mult de un an si tot pe aceiași măsluire sunt alături de tovarăși și criminali periculoși.
JUSTITIABILUL
12 Noi 2019

JUSTITIA DIN ROMANIA ESTE O BAGATELA PE CARE O MANEVREAZA BORFASII SI TICALOSII CUM VOR. ROMANIA N-A FOST SI NICI NU VA FI STAT DE DREPT. MACAR SA SE RESPECTE CELE 10 PORUNCI DIN BIBLIE.
HAHALERE
24 Noi 2019

Ii da drumul cit de curind . Are legaturi cu mafia hotilor de colaborare . Zigravrste tkoata puscaria si face ce vrea el . Este aparat de oameni lui si gasca mafiotilor cu mai multe dosare . Sa scape si ei mai repede
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine