2020-07-07 03:50

Liviu Dragnea a fost prezent vineri seara la Reşiţa la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin

 |  21:01
Liviu Dragnea a fost prezent vineri seara la Reşiţa la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin

Dragnea a declarat că, la alegerile din 2016, primarii PSD în funcţie vor fi principalii candidaţi dar că, dacă aceştia au probleme penale, vor fi analizate situaţiile în toată ţara, însă regula va fi că nu vor mai avea sprijinul PSD.

El a arătat că situația fiecăruia va fi bine analizată și organizația din care face parte își va da acceptul pentru a putea candida pentru funcția dorită în administrația locală.

"Cei aflați în asemenea situații vor fi bine evaluați și în funcție de concluzii vom decide dacă este apt pentru funcția de primar, consilier județean sau consilier local. Bineînțeles că vom ține seama de meritele pe care le-a avut în promovarea programelor PSD și dacă acesta mai are rezerve să le continue", a precizat Dragnea.

În context, Dragnea a afirmat că datorită eforturilor făcute de fiecare organizație PSD din țară, deci de fiecare membru de partid, guvernul condus de Victor Ponta a reușit să-și ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute în campania electorală din 2012: a reîntregit pensiile și salariile, a revitalizat economia, a asigurat românilor o viață demnă și prosperă.

"În concluzie, nu vom arunca peste bord pe nimeni dintre cei care s-au sacrificat pentru binele comunităților, indiferent în ce parte a țării trăiesc aceștia și indiferent de ce acuzații i se aduc de anumite instituții ale statului, drept urmare nu vom abandona pe nimeni dacă acele instituții ale statului nu s-au pronunțat asupra vinovăției alesului local", a afirmat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-11

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz