2020-02-21 21:21

Liviu Dragnea a RĂBUFNIT: ”Iohannis e DISPERAT, nu poate fi bănuit de inteligență”

 |  18:17
Liviu Dragnea a RĂBUFNIT: ”Iohannis e DISPERAT, nu poate fi bănuit de inteligență”

Liviu Dragnea îl atacă dur pe Klaus Iohannis, după ce preşedintele s-a încurcat în întrebările de la referendum. Şeful PSD spune despre preşedintele ţării că „nu poate fi bănuit de inteligenţă”.

„Argumente proaste, bătaie de joc. Un președinte care nici măcar nu mai știe întrebările pe care le-a adresat poporului român, pe care îl cheamă la referendum, nu cred că poate fi bănuit de foarte multă inteligență atunci când inventează niște motive pentru a refuza niște miniștri. Motivul principal este că el dorește ca acest Guvern să fie blocat, întârziat prin orice mijloc. Pentru că este disperat și el și slugile lui că România crește”, a spus Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
16 Mai 2019

Daca abia acum ti ai dat seama de personaj inseamna ca nu bagi in seama pe ,,presedintele''hoardelor nazi Acest alogen este redus cu mintea
AI BELITO BELINI
16 Mai 2019

SA VEZI CE MACIUCI IEI SUB MUSTATA , DE LA BARONI LOCALI
SE IMPUTE TREABA
17 Mai 2019

Fiindca a vorbit de inteligenta, ce IQ are Dragnea? Dar cel mai inteligent membru sau simpatizant PSD? La ei este valabila zicala "Minte multa nu se cere, prost sa fii sa ai putere" Daca toti PSD-istii ar consuma produse facute de membrii partidului, ar umbla zdrentarosi, ar manca din tomberoane, ar circula cu harburi de masini, asta pentru ca ei nu apreciaza meseriasii, oamenii care produc ceva cu simt de raspundere. Ei promoveaza doar lichelele, hotii si incompetentii. Probabil ca in PSD nu intra nimeni mai destept decat seful. E grav!
ANONIM
17 Mai 2019

Mai imputitule! Tie cine ti-a masurat inteligenta? crezi ca esti mai destept decat altii? se vede dupa cum gandesti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine