2019-11-14 04:04

Liviu Dragnea a REVENIT. Fotografia care face FURORI pe internet

 |  16:15
Liviu Dragnea a REVENIT. Fotografia care face FURORI pe internet

Liderul PSD, Liviu Dragnea, postează pe Facebook, după concediul prelungit, o fotografie în care apare stând la o masă cu Darius Vâlcov, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chițoiu, Niculae Bădălău și Daniel Chițoiu, având în față mai multe hârtii. "Viitorul arată bine", a scris Dragnea.

Liviu Dragnea a REVENIT. Fotografia care face FURORI pe internet
zoom

În fotografia postată de Dragnea, alături de el apar la o masă rotundă Darius Vâlcov, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chițoiu, Niculae Bădălău și Daniel Chițoiu, având în față diverse documente.   "Viitorul arată bine", este mesajul care însoțește fotografia, transmite Hotnews.   În câteva minute, postarea a adunat peste 130 de comentarii.   Liviu Dragnea a intrat în vacanță la finalul anului trecut, ultima lui apariție publică fiind în 27 decembrie la Antena 3.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-25Parerea ta...

ANONIM
25 Ian 2019

La acea masa sunt numai infractori , hoti si penali. Aceste gunoaie au DiSTRUS ECONOMIA, SANATATEA,INVATAMINTUL. , JUSTITIA SI VIITORUL ROMANIEI. INCAP TOTI INTR-O CELULA LA JILAVA. VIITORUL LOR SUNA JALNIC.
ANONIM
25 Ian 2019

ESTE POPORUL ROMAN UN POPOR DE SINUCIGASI CA SA LASE ASEMENEA GUNOAIE SAU NULITATI UMANE SA BATJOCOREASCA SI SA DISTRUGA COMPLET ROMANIA....????
GREșIT TITLUL!
25 Ian 2019

Nu-i femeie ca să facă furori și nici mare gigolo! E un teleormănean TICĂLOS, fiu de MILIȚIAN crescut la țâța Chiorului matelot care i-a schimbat chiloții, din portocalii, roșii cu trandafiri... ATÂT! Ceea ce arată po(z)na e ca și cu aia cu STATUL PARALEL cu care e înfrățit, pentru că Trădiceanu este SIE-st masonit! Deci, unii sunt din servicii sau masoni, ori...și din servicii și masoni totodată, ca să aibă ACOPERIRE pentru toate potlogăriile ulterioare pentru care nu sunt/nu vor fi trași la răspundere NICIODATĂ, decât de către Dumnezeu, la a Doua Sa Venire! Au scenarii băieții pentru ORICE SITUAȚIE în care românul se sucește sau se revoltă! îl au apărător pe Rechinul Alb de la Patriarhie care vor să-l declare cetățean de ”onoare”....bleah!
INTRUNIREA '' LA FAMIGLIA ''
25 Ian 2019

Dar analfabeta mitomana dancila NU PARTICIPA LA INTRUNIREA MAFIEI PENALA DE LA ACEA MASA ? SAU EA PUNE IN PRACTICA CE HOTARASC BORFASII CIUMEI ROSII ?
@INTRUNIREA...
25 Ian 2019

e TREABĂ DE ”BĂRBAȚI”, NU DE GĂINI MOȚATE!
@@@ANONIME....
25 Ian 2019

Ai puține IDEI, dar FIXE! Ce-a făcut DULAPUL, dar ce-au făcut ĂȘTIA, NU SPUI?!? ”JUDECI” NUMAI DINTR-O PARTE? Înseamnă că ai TORTICOLIS MINTAL!
ACELUIAȘI...
25 Ian 2019

Între noi fie vorba, Dăncillă cu CE a dat maxim? E hermafrodit personajul? La vârsta care-o are, chiar dacă ar fi așa...poate doar viagra s-o mai ajute, dar face rău la corason...așa am auzit!
ANONIM
25 Ian 2019

SA FII BLESTEMAT DE SOARTA
TRADATORI DE TARA
25 Ian 2019

GUVERNUL LUI TERENTE DE TELEORMAN CU GHICITOARE , FATA BULIBASEI DIN ZALAU
INTREBARE LA DNA
26 Ian 2019

inculpat de ce ai furat sute de milioane de euro cu tot felul de escrocherii prin Brazilia si la TELE-MORMAN?...Raspuns....sa traiti dom procuror cand am facut socoteala la miliardele de euroi m-am uitat pe deasupra ochelarilor si mi-au scapat niste sute de milioane iar boul ala care le-a mutat din Columbia in Brazilia a intrat in depresie si ........s-a sinucis Acum eu ce sa fac.am ramas cu banii.sunt cinstit si bogat...iar voi saraci si jefuiti....HA HA HAAAAAA...v-a jefuit un tigan spurcat un cioroi-securist tele-MorMAN
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Io-te, se supără neamțul! Și-a schimbat neamțul tonul. În sfârșit le dă sastisfacție celor care l-ar vrea mai dur în reacțiile la atacurile PSD și pare hotărât să le demonstreze scepticilor că poate să îi facă față miștocarului Ponta. Există acest „curent” în rândul celor care au votat sau ar vota cu Iohannis, că e slab la vorbe. Echipa premierului a prins din zbor, de pe Facebook poate, ideea și îl atacă și pe tema asta. Să-i reproşezi ardeleanului, sas pe deasupra, că vorbește rar și apăsat, sună a banc, dacă nu ar fi devenit motiv de lovituri electorale. Dragnea a împins ironia până la jignire grosolană și l-a numit pe contracandidatul șefului său „om întârziat”
06 Noi 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray