2020-01-22 10:19

Liviu Dragnea a stabilit cand depune plangerea penala privind votul pe Legea defaimarii

 |  14:33
Liviu Dragnea a stabilit cand depune plangerea penala privind votul pe Legea defaimarii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că plângerea penală privind modul în care a fost votată legea care vizează promovarea demnității umane, prin sistem electronic, va fi depusă săptămâna viitoare, la Parchetul General.

"Ea (plângere penală — n.r.) este făcută de colegul meu, Daniel Florea. Cred că o va depune luni sau marți la Parchetul General. (...) Mi se pare extrem de grav ca în Parlamentul României să se întâmple așa ceva. Deci, vă dați seama că cel care stă la butoane poate să decidă dacă o lege din România trece sau nu, pentru că se joacă cu prezența. Dacă vrea ca o lege să nu treacă artificial tastează un număr de prezenți și atunci nu ai majoritate, dacă vrea ca o lege să treacă, dimpotrivă, se duce cu prezența în jos", a afirmat Liviu Dragnea la DC News live.

Preşedintele PSD a mai spus că, în cursul zilei de miercuri, s-a repetat acest exemplu în cazul a 10 legi.

"Și acum apare întrebarea firească: Ce s-a întâmplat înainte? (...) Am verificat și alte legi în ziua respectivă, la toate era prezența pusă cu mâna, care nu avea nicio legătură cu numărul de cartele introduse acolo. (...) Este o involuție, Roberta Anastase o făcea din gură, acum se face electronic. Vreau să fie o chestiune oficială", a precizat Liviu Dragnea.

Acesta a susţinut că "există fraude la voturile esențiale la unele legi din ziua de miercuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-19

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea vrea remanierea unor miniştri din Guvernul Dacian Cioloş

Liviu Dragea: Comunicatul ANAF este mincinos în cazul Antenelor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray