2019-11-21 08:29

Liviu Dragnea afirmă că Gabriela Firea are prima şansă de a candida la Primăria Capitalei

 |  14:57
Liviu Dragnea afirmă că Gabriela Firea are prima şansă de a candida la Primăria Capitalei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că Gabriela Firea are prima şansă de a candida din partea social-democraţilor la Primăria Capitalei.

''Are o şansă foarte mare (...) Gabriela Firea are prima şansă'', a afirmat Liviu Dragnea, fiind întrebat ce şanse are aceasta să devină candidatul PSD pentru Primăria Capitalei.

Acesta a mai spus că peste o săptămână partidul îşi va anunţa candidaţii pentru Bucureşti în cadrul unui Comitet Executiv Naţional.

''Nu putem să o mai lungim după săptămâna viitoare'', a completat Liviu Dragnea.

Chestionat despre o eventuală candidatură independentă la Primăria Capitalei care să fie susţinută de PSD, Liviu Dragnea a spus că au existat discuţii în acest sens.

''Am luat-o în calcul'', a precizat preşedintele PSD care a ţinut să sublinieze că nu crede în această soluţie pentru că ''există candidaţi independenţi, dar primari independenţi nu''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-09Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
09 Mar 2016

Are o parte din Padurea Baneasa si sa vezi ce mosteniri vor veni
CROCODILUL FLAMAND
09 Mar 2016

CHILOTZAREASA ASTA POATE SA CANDIDEZE SI LA 100 DE METRI GARDURI...SARE DIN MORCOV IN MORCOV...SA I SE USUCE MANA CUI O VOTEAZA...SI SA-I CRAPE TOT NEAMUL...TICALOSI CARE AU DISTRUS TOATA ROMANIA NE BAG IN FATA TOT FELUL DE PAPARUDE CARE AU STAT IN GENUNCHI PE SUB BIROURILE BOLSEVICILOR PRECUM UDREA,BICA,CRINUTZA,RIDZI,ROBERTA,ETCETERA>>>ARE BALTA PESTE CA MAGUREANU AVEA CEL MAI MARE BORDEL IN 1989...ACUM FETELE AU CRESCUT,VOR SA FIE CIOCIOLINE TOATE IN POLITICA DE DAMBOVITZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray