2020-08-13 00:37

Liviu Dragnea: Am discutat cu Victor Ponta. Încet, încet se calmează

 |  15:01
Liviu Dragnea: Am discutat cu Victor Ponta. Încet, încet se calmează

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu Victor Ponta şi că, "încet, încet se calmează", în urma rezultatului de la alegerile prezidenţiale, care „nu l-a făcut fericit".

Fiind întrebat dacă a vorbit cu Victor Ponta şi care este starea lui de spirit, Liviu Dragnea a spus: "Am vorbit cu Victor Ponta şi o să mai vorbim. Ce poată să spună, am discutat, încet, încet se calmează, normal. A fost un rezultat care nu l-a făcut fericit. O să se stabilizeze cât de curând, mâine avem şedinţă de Guvern".

Vicepremierul a mai spus că, în opinia lui, Victor Ponta trebuie să rămână preşedinte PSD şi prim-ministru.

Liviu Dragnea a precizat că este pentru prima dată în istoria României când un candidat în turul II nu a mai aşteptat rezultatele oficiale şi a ieşit "bărbăteşte" şi a recunoscut înfrângerea.

Preşedintele executiv al PSD a menţionat că social-democraţii nu vor contesta la Curtea Constituţională rezultatul alegerilor.

"Au fost nereguli, dar nu au fost de dimensiunea asta, nefiind de dimensiunea asta i-am oprit pe toţi colegii să mai înainteze cereri de contestaţie sau reclamaţii. Nu vom contesta la Curtea Constituţională, noi am contestat la Curtea Constituţională în 2009 cu grămezi de documente şi dovezi certe şi nu s-a întâmplat nimic", a spus Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-17Parerea ta...

PONTA SE CALMEAZA
17 Noi 2014

Ca sa se calmeze complet sa-i suga banana lui Dragnea ! Daca tot nu, sa-i mai aplice si lui conducatorul de doctorat, penalul Adrian Nastase, cateva limbi, asa cum obisnuia in trecut, ani intregi!!..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz