2020-02-22 12:59

Liviu Dragnea: Am o deschidere maxima faţă de Klaus Iohannis

 |  07:35
Liviu Dragnea: Am o deschidere maxima faţă de Klaus Iohannis

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seară, referitor la colaborarea cu preşedintele Klaus Iohannis, că are o deschidere maximă faţă de şeful statului şi faţă de Opoziţie. Social-democratul este de părere că Iohannis ar putea încheia războiul din politica românească.

"Din partea mea şi acum şi dacă voi fi ales preşedintele PSD este deschidere maximă atât faţă de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi faţă de opoziţie", a subliniat Liviu Dragnea, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Chestionat dacă are o părere bună sau una rezervată în ceea ce îl priveşte pe preşedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus că are "o aşteptare" legată de şeful statului.

"Am o aşteptare. Cred că are un potenţial de bună-credinţă, un potenţial de a reuşi să închidă războiul politic în România. Dumnealui decide dacă îl foloseşte sau nu", a susţinut preşedintele interimar al PSD.

Liviu Dragnea a mai precizat că există deschidere din partea sa şi a partidului pe care îl conduce pentru a construi un "proiect de ţară serios".

„Din partea mea şi a PSD există această deschidere de a construi un proiect de ţară serios pentru că se poate. Este şi obligatoriu. România poate fi condusă coerent dacă cele trei palate au o relaţie instituţională corectă şi efcientă”, a afirmat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-01Parerea ta...

MANIX
01 Oct 2015

Si el fata de matale pana il debarca pe Ponta.Apoi .....o sa vezi deschiderea portii de la Jilava.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine