2020-07-07 15:54

Liviu Dragnea ameninţă cu alegeri anticipate

 |  08:31
Liviu Dragnea ameninţă cu alegeri anticipate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că s-ar putea ajunge la alegeri anticipate dacă preşedintele Klaus Iohannis nu va desemna premierul PSD-ALDE.

''Încredere 100% nu am (că va desemna premierul PSD-ALDE, n.r.), sunt foarte sincer. Foarte mulţi spun că nu va respecta nici cutuma, nici spiritul Constituţiei, nici votul popular şi va încerca să forţeze o majoritate prin tot felul de mijloace. (…) Îmi doresc ca preşedintele României, acum domnul Iohannis, să respecte votul popular pentru a fi linişte şi stabilitate în ţară, pentru a nu ajunge la alegeri anticipate'', a afirmat Liviu Dragnea.

Social-democratul a mai spus că PSD va avea o majoritate ''serioasă'' cu ALDE.

''Eu cred că influenţa preşedintelui Iohannis în PNL este uriaşă (…) până la o limită este o situaţie firescă. Am auzit şi eu poteci făcute ziua, noaptea spre Cotroceni. Nu ştiu dacă este adevărat sau nu. Ştiu că cert nu are o astfel de relaţie cu PSD. Ştiu că şi-ar dori un guvern al lui, adică un guvern format de PNL. Este firesc. Sper să nu depăşească o limită la alegeri'', a subliniat liderul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-15Parerea ta...

CONSTANTIN
15 Aug 2016

Taranoiul asta chiar nu realizeaza ca va ajunge in puscarie !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz