2020-01-28 15:09

Liviu Dragnea, anunț important: Exportul de bușteni, interzis în România

 |  09:01
Liviu Dragnea, anunț important: Exportul de bușteni, interzis în România

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că va depune un proiect de lege care prevede interzicerea exportului de bușteni din România, astfel încât să fie exportate doar în formă prelucrată.

Dragnea mai declarat că în ultima perioadă a fost stimulat programul de prelucrare a produselor, iar din 2020 la acest capitol se vor aloca fonduri mai multe.

„Programul de prelucrare a produselor este un domeniu unde am început să stimulăm şi de anul viitor vom aloca fonduri mai multe. Ca să stea mai liniştit domnul Iohannis, că ştim că avea legătură cu lemnele, cu buştenii, am pregătit un proiect de lege pe care îl depunem săptămâna viitoare pentru interzicerea exportului de buşteni din România. Cine vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea să rămână în România”, a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD s-a referit la declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit căreia România produce foarte multă materie primă pe care o exportă, dar nu vine şi cu plusvaloare.

„Eu nu ştiu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn, asta e prima necunoscută a mea, sau astăzi s-a trezit după patru ani şi jumătate de somn şi a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi: despre faptul că în România capacitatea de prelucrare a produselor a început să crească în ultimii doi ani de zile”, a mai spus Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-17Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
18 Mai 2019

SA VEZI TIRURI SI VAGOANE , SPRE MOGHIOROSI . SE TAIE SI PE TRANSALPINA IN VESELIE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine