2020-02-26 21:56

Liviu Dragnea anunţă că PSD negociază cu UDMR

 |  08:41
Liviu Dragnea anunţă că PSD negociază cu UDMR

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democrații nu exclud o majoritate parlamentară cu UDMR, iar negocierile UNPR - PNL sunt făcute doar să îl favorizeze pe liderul Uniunii, Valeriu Steriu.

Chestionat pe cine contează, Liviu Dragnea a spus că "sută la sută pe ALDE".

"Am văzut că, în ultima perioadă, la proiecte de lege importante și UDMR a susținut aceste inițiative legislative, o mare parte din neafiliați, o mare parte din parlamentarii minorităților naționale, probabil că și o parte importantă din parlamentarii UNRP vor vota inițiativele legislative importante. Eu cred că nu pierdem majoritatea în Parlament", a precizat Liviu Dragnea la România TV.

Preşedintele PSD a mai spus că a discutat în ultima perioadă cu liderii UDMR.

"Am discutat, au fost proiecte de lege importante și am găsit foarte multe puncte comune", a completat Liviu Dragnea.

Chestionat dacă ar putea face o majoritate cu UDMR, liderul PSD a spus: "Nu este exclus".

"Spun deja mulți parlamentari UNPR că nu sunt mulțumiți de această trecere bruscă a UNPR în barca PNL-ului și nu sunt dornici să urmeze această cale și probabil că vor să rămână în zona de stânga. Nu știu dacă vin la noi sau pleacă din UNPR, dar vor să voteze totuși tot în felul în care au votat până acum, sunt oameni care nu pot într-o noapte să treacă de pe stânga pe dreapta. Nu am făcut acest inventar, că nu este foarte important, dar, dacă se va întâmpla, probabil că se va vedea în zilele următoare. Este posibil și un sfert, și jumătate, este posibil și nimic, sau foarte mulți. Eu spun că majoritatea sunt foarte supărați cu excepția a doi — trei pentru care de fapt s-a făcut toată negocierea, pentru ceilalți e o mare păcăleală — dl Steriu și încă doi — trei apropiați. Iar pentru ceilalți discuțiile din PNL sunt că de fapt vor fi păcăliți, că n-or să le dea nimeni 18 sau 20 de locuri pe liste. Asigură două — trei locuri pentru cei care au negociat și, în rest, sănătate", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-27Parerea ta...

EMIL
29 Iun 2016

Un lucru nu mai inteleg,cu ceva timp in urma psd a sustinut ca nu va mai face aliante cu udmr ,se vede treaba ca de cind a venit dragnea nimic nu mai e valabil!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine