2020-02-18 20:31

Liviu Dragnea, apel pentru organizațiile PSD din zonele afectate de inundaţii

 |  12:09
Liviu Dragnea, apel pentru organizațiile PSD din zonele afectate de inundaţii

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un apel către organizațiile partidului din zonele afectate de inundații să înceteze imediat activitățile de campanie electorală și să organizeze acțiunile de intervenție în sprijinul persoanelor afectate.

"Fac un apel către toți colegii mei din zonele în care s-au produs inundații din cauza ploilor abundente din ultimele zile să înceteze imediat activitatea de campanie electorală și să organizeze rapid acțiunile de intervenție în sprijinul persoanelor afectate. Îi rog de asemenea pe membrii PSD din aceste regiuni să stabilească centre de colectare pentru hrană, apă și articole de strictă necesitate, pentru a veni în sprijinul sinistraților. Organizația centrală a PSD va acorda sprijin colegilor din zonele afectate, în funcție de nevoile constatate în teren de aceștia", a precizat Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit MAI, fenomenele meteorologice extreme din ultimele 24 de ore au afectat 89 de localități din județele Bacău, Covasna, Galați, Harghita, Neamț, Suceava și Vrancea, peste 200 de persoane fiind evacuate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine