2020-08-13 00:41

Liviu Dragnea: Aş vrea ca procesul meu să nu aibă legătură cu poziţia politică

 |  08:14
Liviu Dragnea: Aş vrea ca procesul meu să nu aibă legătură cu poziţia politică

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat că ar vrea ca procesul său să nu aibă legătură cu poziţia politică. Dragnea a susţinut că el crede foarte mult în nevinovăţia sa, iar în aproximativ o săptămână va anunţa dacă va candida la preşedinţia PSD.

"În momentul în care eu o să am convingerea că pot să determin ca partidul să ajungă în acea poziţie în care să devină un partid foarte bun, un partid care să fie perceput din ce în ce mai bine de populaţie, atunci eu voi lua decizia să cer votul de încredere al întregului partid", a afirmat Liviu Dragnea, în cadrul unei emisiuni la B1TV.

Preşedintele interimar al PSD a mai spus că vrea să creadă că procesul său nu va avea vreo legătură cu poziţia politică.

"În toată această perioadă m-am abţinut să comentez despre acest proces, atât de dosar, cât şi de proces. Aş vrea să nu aibă legătură cu poziţia politică, îmi doresc foarte mult ca un proces să nu fie influenţat de poziţia politică. (...) Dacă nu aş fi crezut în sinea mea în nevinovăţia mea, nu aş fi cerut votul de încredere nici ca preşedinte executiv, unde am primit un vot clar. Cred foarte mult în nevinovăţia mea, chiar cred", a precizat Liviu Dragnea, fiind întrebat în legătură cu dosarul Fraudă la Referendum, în care a fost deja condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz