2020-01-25 12:28

Liviu Dragnea avertizează: Există riscul să aruncăm ţara în aer

 |  12:48
Liviu Dragnea avertizează: Există riscul să aruncăm ţara în aer

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Sinaia, referitor la la propunerea liberalilor privind organizarea alegerilor locale în două tururi, că există riscul „să aruncăm ţara în aer”. Dragnea a catalogat această propunere ca fiind o "năstrușnicie".

"De asemenea, să discutăm despre poziția noastră față de această năstrușnicie a liberalilor cu legea în două tururi pentru primari. Două tururi vor astăzi, mâine s-ar putea să dorească trei tururi. (...) Noi riscăm foarte mult să aruncăm țara în aer. România acum reprezintă o insulă de stabilitate apreciată de absolut toată lumea în zonă și pentru Primăria Capitalei, oamenii ăștia sunt în stare să tulbure această stabilitate care ne este foarte benefică", a precizat Liviu Dragnea la ședința grupului PSD din Camera Deputaților, transmite Agerpres.

Liderul PSD a mai spus că la reuniunile care au loc la Sinaia trebuie discutate prioritățile legislative ale partidului, precum şi politica de alianțe a PSD.

"În primul rând, despre principalele priorități legislative ale noastre. De asemenea, cum operaționalizăm mersul unei inițiative până se transformă în lege, cum o prezentăm, în ce structuri o aprobăm, o avizăm, cum o susținem. În al doilea rând, politica de alianțe, pentru că nu vreau să ocolim acest subiect. Este un subiect important, este sfârșitul lunii ianuarie, trebuie să știm exact cum mergem mai departe în alegeri, dacă vrem să facem alianțe cu cineva, în ce fel trebuie să facem aceste alianțe, sunt bune, nu sunt bune", a susţinut Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-28

In legatura cu acest articol...

Alina Gorghiu: PSD este specialist în abuzuri electorale şi în limitarea democrației
Parerea ta...

MăI ROMAN...
29 Ian 2016

până să deschid să-ți citesc comentariu, exact așa gândeam și eu! Ei NICI ACUM nu realizează că România e în plop, și plopu-n aer...la ei plopul LE face ÎNCĂ pere și răchita micșunele - într-o Ro.a lor, paralelă, ca și mintea lor de kretino-retardă (vb cuiva de pe net). D-aia se agită să câștige IAR și IAR...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine