2020-07-08 15:58

Liviu Dragnea: Bugetarii au nevoie de salarii decente. Trebuie să avem servicii publice de calitate

 |  07:26
Liviu Dragnea: Bugetarii au nevoie de salarii decente. Trebuie să avem servicii publice de calitate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că bugetarii au nevoie de salarii decente, în condiţiile în care este nevoie de servicii publice de calitate. Social-democratul a făcut aceste afirmaţii după o întrevedere cu reprezentanți ai Asociației Naționale a Veteranilor de Război.

"Declarațiile belicoase la televizor nu fac bine nimănui, despre legea salarizării bugetare este bine să își dea cineva cu părerea când o vede. Trebuie să vorbim despre faptul că toți bugetarii din România au nevoie de salarii decente, pentru că toată țara sau societățile comerciale, oamenii, cetățenii au nevoie de servicii publice de calitate, or dacă vrei să ceri calitate și eficiență de la un sistem administrativ trebuie să fie plătit bine. Dacă vrei să speri că lupta anticorupție va avea rezultate notabile trebuie ca cei care lucrează în slujba statului să aibă salarii decente, deci mai multă rezervă când se fac aceste declarații", a afirmat Liviu Dragnea, fiind întrebat de jurnaliști referitor la faptul că liberalii spuneau că nu sunt de acord cu Legea salarizării bugetare ce fusese lăsată de Guvernul Ponta, transmite Agerpres. 

Preşedintele PSD a ţinut să precizeze că "toate măsurile bune pentru milioane de români" vor avea resurse financiare în buget.

"Eu zic că este bine să fim atenți și cred că Guvernul a înțeles și, din discuțiile pe care le-am avut cu prim-ministrul Cioloș, toate măsurile bune pentru milioane de români vor avea resurse financiare în buget atât în ceea ce privește măririle de salarii, celelalte măsuri economice și eu zic să fim mult mai cumpătați, mult mai puțin războinici la televizor și să ne așezăm mult mai atent și să construim pentru această țară, pentru România; românii au nevoie de construcție", a subliniat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-01

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea, la o întâlnire cu veterani de război: Graniţele ţării li se datorează şi lor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz