2020-07-03 23:36

Liviu Dragnea: Candidatura lui Marian Vanghelie ar încurca pe toată lumea

 |  12:50
Liviu Dragnea: Candidatura lui Marian Vanghelie ar încurca pe toată lumea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că eventuala candidatură a lui Marian Vanghelie la alegerile locale încurcă pe toată lume, în condiţiile în care este un candidat important care a fost votat de foarte multe ori.

"Eventuala candidatură a lui Marian Vanghelie încurcă pe toată lumea. Marian Vanghelie a fost primarul sectorului 5 foarte mulți ani, a fost votat de foarte multe ori. Este un candidat important. Sigur că ținem cont de asta", a declarat Liviu Dragnea, la Adevărul Live.

Acesta a ţinut să precizeze că PSD va avea un candidat la sectorul 5 care va fi "susținut serios".

Liviu Dragnea a susţinut că nu a mai discutat în ultima vreme cu Marian Vanghelie.

"Nu, nu este vorba de Marian Vanghelie, dar nu vreau să discut decât cu ALDE și, eventual, UNPR, cu altcineva nu vreau să discut, nu mi se pare corect să facem lucrul ăsta", a completat președintele PSD.

"Nu candidez la Primăria Capitalei, că nu este un moment prielnic pentru mine. Nu cred că o susțin pe Firea, că nu este un candidat real, cred că e un candidat gen iepure. Voi susține pe acel candidat care voi crede că merită și o voi spune public. Poate voi fi președinte de partid, poate voi fi candidat la Primăria sector 5, poate nu voi fi candidat la Primăria sector 5, poate voi face o alianță de partide. Din toate posturile voi da o declarație și voi spune ce cred", a declarat Marian Vanghelie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz