2020-07-07 09:57

Liviu Dragnea cere RĂSPICAT: ”Trebuie dată AMINISTIA. Nu vreau pentru mine”

 |  22:00
Liviu Dragnea cere RĂSPICAT: ”Trebuie dată AMINISTIA. Nu vreau pentru mine”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică la RTV că legea amnistiei trebuie dată și a cerut Guvernului să vină cu o soluție în acest sens.

”Ați discutat despre amnistie și grațiere cu el? Nu. La un moment dat trebuie dată amnistie, când vor dori Parlamentul, guvernul. Miile de magistrați cărora li s-au făcut dosare penale, credeți că ei judecă doar pe probe?Când consideră partidul, coaliția, guvernul. Nu domne, nu vreau doar pentru mine.

Ce se întâmplă cu condamnările pe probe administrate ilegal, oameni care stau în pușcărie?

Cred că Ministerul Justiției, Parlamentul ar trebui să deschidă subiectul” a declarat Liviu Dragnea la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-01Parerea ta...

ANONIM
30 Sep 2018

A FURAT C-AM MULT SI IL STRINGE DE COAIE . JUSTITIA ESTE DE VINA CA A AMINAT PROCESELE SI NU A RECUPERAT MILIOANELE DE EURO FURATE . ACUM II SANTAJAZA PE EI . ACUM II IA LA MACIUCI PE CETATENI CONTRIBUABILI , CU ALE TAXE SI IMPOZITE . A DESBINAT TARA SI OAMENI . UN MINCINOS CU GASCA SI BANDA ORGANIZATA . MAI RAU DE CIT CEAUSESCU . SA FIE BLESTEMAT
COADA DRACULUI
30 Sep 2018

A FURAT CU AJUTORUL LUI FRATISUL COLONEL DE POLITIE DIN ALEXANDRIA = VIOREL DRAGNEA = DECEDAT IN 24 AUGUST 2013 IN ETATE 58 ANI DE TIGARI SI BAUTURA . DE ACEIA TOT JOACA CU MILITIA SI SERVICI .
ROMANIA
01 Oct 2018

liviu dragnea cere raspicat 300 de parlamentari conform referendum si ccr...proiectul este la camera deputatilor si psd alde udmr minoritati plus tradatorii din pnl nu vor sa voteze ceea ce demonstreaza ca este un parlament ilegal.cica deja comisia juridica(va dati seama ce pot sa faca acesti parlamentari iresponsabili)au votat impotriva unui parlament cu 300 de oameni.ceea ce este aberant.dragnea asta trebuia sa urle 300 de parlamentari nu gratiere si aminstie pt infractori.cine semneaza asa ceva isi semneaza condamnarea la ani grei de puscarie.unde este urgenta?dragnea ar face bine sa-si ia avocati buni nu sa incerce sa schimbe legi si sa dea oug.
ANONIM
01 Oct 2018

UN DERBEDEU GOLAN, INFRACTOR FACE POLITICA DE KKT PENRU DISTRUGEREA ROMANIEI
MAFIA PSD
01 Oct 2018

Jilava este viitorul domiciliu al acestui psihopat. Romani ..! BOICOTATI MASCARADA DIN 6-7 OCTOMBRIE PENTRU CA NU VOR APLICAREA REFERENDUMULUI CU 300 DE PARLAMENTARI. VOR SA DESCHIDA CONSTITUTIA PENTRU ALTE HOTII PROGRAMATE DE GASCA DE BORFASI (nicolicea , iordache , serban , radulescu ) Aceasta organizatie mafiota numita psd-alde-udmr-minoritati TREBUI SCOASA IN AFARA LEGII. BOICOT IN 6-7OCT.
ANONIM
01 Oct 2018

ARATA FASCIA LUI MUSOLINI LA PSD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz