2020-06-02 14:16

Liviu Dragnea, clarificări despre o posibilă remaniere a Guvernului

 |  12:07
Liviu Dragnea, clarificări despre o posibilă remaniere a Guvernului

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că el nu are de gând să îi ceară premierului Victor Ponta „niciun fel de remaniere”. Dragnea a ţinut să precizeze că o decizie în acest sens poate fi luată doar de prim-ministru.

"Vreau să mai spun ceva cu speranța, speranța poate deșartă, că putem închide unele speculații: eu, personal, nu am de gând să îi cer primului-ministru niciun fel de remaniere. Nu. Remanierea este o decizie a primului-ministru. Sigur, se va consulta cu partidele. Din câte știu, dumnealui nu are în minte așa ceva. Nici eu nu am în minte așa ceva. Am vorbit și cu domnul vicepremier Gabriel Oprea, nici dumnealui nu are. Sunt speculații de presă", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Preşedintele interimar al PSD a ţinut să sublinieze că a cerut și va cere în continuare ca la BPN ca „miniștrii să facă anumite informări despre activitatea din Guvern, pentru ca și partidul să fie în cunoștință de cauză atunci când e nevoie să susțină public prin toți comentatorii măsurile guvernamentale".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-31

In legatura cu acest articol...

Rovana Plumb: Guvernul îşi face treaba. Doar BPN poate face o evaluare
Parerea ta...

DORIN H
31 Aug 2015

Primul-Ministrul nu are in minte ... ,nici Dragnea nu are in minte ... !!! Dar domnia sa Vicepemierul OPREA unde si ce nu are .... ??? Lenin " INVATATI ! INVATATI ! INVATATI !"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine