2019-09-22 09:03

Liviu Dragnea, cu două VALIZE în Parlament: Prima cu "gogoşi" de la Rise Project, a doua cu "dosare"

 |  14:53
Liviu Dragnea, cu două VALIZE în Parlament: Prima cu "gogoşi" de la Rise Project, a doua cu "dosare"

Liviu Dragnea a venit cu două valize în Parlament, la şedinţa CEx al PSD, ca reacţie la scandalul "Valiza" şi dezvăluirile anunţate de Rise Project în legătură cu afacerile familiei Dragnea şi relaţiile cu firma Tel Drum. Gestul liderului PSD Liviu Dragnea vine după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză în Teleorman.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la şedinţa CEx al PSD, cu două valize, o ironie la "valiza" despre care a scris Rise Project. În prima valiză, liderul PSD a pus pungi cu gogoşi, despre a spus că sunt ”gogoşi de la Rise Project”, iar în a doua a adus ”dosare” despre FDRG şi Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, cu două VALIZE în Parlament: Prima cu 'gogoşi' de la Rise Project, a doua cu 'dosare'
zoom

"Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. A doua valiză, ştiţi că eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns la DNA. Şi hai să vedem ce este: dosarul cu achiziţia frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul cu retrocedări către Forumul Democrat German a bunurilor grupului etnic german. Dosarul cu promovarea procurorilor care i-au închis dosare (lui Iohannis, n.r.). Dosarul cu declaraţii mincinoase despre banii încasaţi din chirii. Cash. Dosarul cu închirierea căminului de batrani de la forumul Democratic german. Dosarul cu presiuni asupra unui judecător CCR. Hopa, mai avem nişte stickuri. Aceste două valize vi le las", a spus liderul PSD.

Întrebat de jurnalişti, Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project este ”o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că ”e o prostie, e o disperare, probabil ca să acopere şi scandalul în jurul domnilor Lazăr”.

”E o gogoaşă, n-are nicio legătură cu mine, nu mă interesează”, a spus Dragnea despre ceea ce a prezentat Rise Project, după ce a vorbit despre cele două valize cu care a venit el.

Întrebat în continuare de documentele privind Tel Drum, Liviu Dragnea le-a replicat jurnaliştilor: ”Nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu preşedintele”

”E o prostie, e o disperare, probabil ca să acopere şi scandalul în jurul domnilor Lazăr”, a susţinut liderul PSD.

O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunţat, sâmbătă seară, Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată #Teleormanleaks. Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

NEGRO
05 Noi 2018

Daca domnul Livache a venit cu valizele sale, inseamna ca a fost afectat de valiza Teldrum. Este inceputul sfarsitului. Domnul PSDragnea e pe faras. Asta si pentru ca PS Transilvania vrea sa pastreze cu orice pret puterea. Ei au putut fura cel mai putin inconjurati de inteligenta regiunii. Ardelenii au fost mai destepti decat noi si nu le-au ingaduit pana acum furtisagurile institutionalizate. Oricum, si noi am invatat un lucru. PSD Transilvania a devenit sub Dragnea un partid antinational. Asa si-a dat foc la valiza. Vom sti de acum incolo cu cine avem sa luptam. Un salut tuturor, jos PSD Transilvania! Traiasca Romania intregita!
ANONIM
05 Noi 2018

Să nu uităm că d-ul președinte a acceptat ca Germania să nu mai plateasca datoria de miliarde de euro Romaniei. Di acest motiv a fost sprijinit de occident să fie votat. Fără comentarii...Să nu uităm pe viitor...Votezi pe cine vrei și iese cine trebuie
@NEGRO
06 Noi 2018

Mananci rahat!probabil ca e ceva dar nu intelegi decat tu ce spui!
ANONIM
06 Noi 2018

GESTUL PUIULUI DE MILITIAN REPETENT, ORDINAR DEMONSTREAZA CATA CATA LIPSA DE CARACTER, TICALOSIE, OBRAZNICIE , MAGARIE, GOLANIE, ETC ARE ACEST ECSCROC IN CONDUITA LUI DE DERBEDEU ORDINAR . Pana sa fie inchis pentru nenorocirile comise sa fie cazat la un ospiciu de nebuni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray