2019-11-22 10:30

Liviu Dragnea, de ziua lui Klaus Iohannis: Îi doresc exact ce-mi doreşte dumnealui mie

 |  07:58
Liviu Dragnea, de ziua lui Klaus Iohannis: Îi doresc exact ce-mi doreşte dumnealui mie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, referitor la ziua de naştere a lui Klaus Iohannis, că îi doreşte exact ceea ce îi doreşte şi şeful statului lui.

"Îi transmit sănătate, cum le transmit tuturor. Şi a, ştiţi ce-i doresc? Exact ce-mi doreşte dumnealui mie", a afirmat Liviu Dragnea, la România TV.

Chestionat dacă ştie ce-i doreşte preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD a spus: "Nu ştiu. Din moment ce spune că este un om cinstit şi onest, exact ce-mi doreşte mie, îi doresc şi eu dumnealui. Mie mi se pare foarte fair din partea mea. Şi o spun cu drag".

Liviu Dragnea a mai spus că nu îi va trimite flori lui Klaus Iohannis de ziua sa de naştere.

"Trandafiri roşii i-am dat Gabrielei Firea, trei trandafiri, în seara în care a câştigat alegerile, (...) este un om care a meritat aceşti trei trandafiri care au reprezentat aprecierea din partea întregului partid", a afrimat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

PSD, înapoi la modelul Năstase Liviu Dragnea e confuz. Compromisul pe care l-a făcut acceptând penali pe lista PSD, cu el în frunte evident, îl face să atace orbește, pe orice temă, încercând să distragă atenția de la faptul că “până și unui paznic i se cere cazierul judiciar la angajare”, vorba lui Klaus Iohannis. Lista penalilor din PSD, care și-au găsit loc pe liste, este lungă, dar Dragnea, ca un adevărat șef de trib, este cel mai cel, fiind singurul condamnat definitiv, în timp ce restul, tot nume sonore, nu se pot “lăuda” decât cu trimiteri în judecată sau urmăriri penale
07 Noi 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray