2020-02-29 00:08

Liviu Dragnea: Demisia mi-am cerut-o chiar eu mie însumi la aflarea sentinţei

 |  07:04
Liviu Dragnea: Demisia mi-am cerut-o chiar eu mie însumi la aflarea sentinţei

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că demisia şi-a cerut-o chiar el după aflarea sentinţei din dosarul Referendumului. Acesta a ţinut să precizeze că miercuri va convoca o şedinţă a Comitetului Executiv pentru a discuta la rece această situaţie.

''Demisia mi-am cerut-o chiar eu mie însumi la aflarea sentinţei. Ca om, după atâţia ani de frustrare, de nedreptate, sigur că tentaţia e să te duci să te retragi şi să îţi vezi de viaţă, câtă mai ai. Pe de altă parte, există şi o responsabilitate faţă de o organizaţie uriaşă, solidă, care este într-un plin proces de modernizare acum este şi în prag de alegeri. Dacă eu vineri aş fi anunţat colegii mei că aici, acum, în sediul partidului îmi dau demisia, exact atunci începea o luptă pentru putere care dura mult timp şi avea un efect devastator'', a afirmat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că va convoca miercuri o şedinţă a Comitetului Executiv ''ca după câteva zile în care adrenalina a mai scăzut (...) să facem o analiză la rece''.

Liviu Dragnea a susţinut că o demisie a sa ar fi provocat ''un scandal monstru'' pentru putere în partid care ar fi durat mult timp şi ar fi însemnat că alegerile ar fi fost făcute cadou adversarilor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine