2020-07-04 12:00

Liviu Dragnea, despre Darius Vâlcov, urmărit penal: Îmi pare foarte rău de situaţia prin care trece

 |  12:29
Liviu Dragnea, despre Darius Vâlcov, urmărit penal: Îmi pare foarte rău de situaţia prin care trece

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că îi pare „foarte rău” de situaţia prin care trece fostul ministru Darius Vîlcov, urmărit penal de procurorii DNA. Dragnea a ţinut să precizeze că o nouă numire la portofoliul Finanţelor urmează să fie discutată în cadrul conducerii PSD.

„Îmi pare foarte rău de ce se întâmplă, pentru că a inițiat modificări la Codul fiscal care sunt foarte importante. Cine o să fie în locul lui, discutăm”, a precizat Liviu Dragnea.

Fiind întrebat dacă știa despre problemele pe care le are Darius Vâlcov, Liviu Dragnea a răspuns negativ.

Şi deputatul Cristian Rizea, președinte interimar al PSD sector 5, a declarat, că el crede în envinovăţia lui Darius Vâlcov.

"Eu cred în nevinovăția domnului Vâlcov, e un om onest. Acum că unii vor... poate și datorită faptului că a avut această idee extraordinară cu Codul fiscal și e și inițiatorul. E cel mai important document din ultimii 20 de ani. Nu vreau să mă pronunț că e un dosar politic sau nu, dar eu am încredere în nevinovăția domnului Vâlcov și cred că asta se va demonstra în justiție", a afirmat Cristian Rizea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz