2019-09-22 21:30

Liviu Dragnea, despre DECLARAŢIILE lui Gabriel Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală

 |  13:03
Liviu Dragnea, despre DECLARAŢIILE lui Gabriel Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referindu-se la afirmaţiile fostului vicepremier Gabriel Oprea, că nu credea ca acesta să facă "o asemenea greşeală" precizând că va povesti după congres "cum a fost".

"Am citit acest editorial al domnului Oprea şi nu credeam că o să facă o asemenea greşeală. După congres o să povestesc cum a fost atunci", a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Gabriel Oprea a susţinut, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea a ajuns preşedintele PSD "şi cu ajutorul" său şi "sprijinul UNPR".

Gabriel Oprea a dezvăluit că Liviu Dragnea a apelat în repetate rânduri la ajutorul său, ajutor care "a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal".

"Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt", a scris Gabriel Oprea pe Facebook.

Reacţia lui Gabriel Oprea vine după ce, în contextul acuzaţiilor privind relaţia cu SRI, Liviu Dragnea i-a răspuns lui Codrin Ştefănescu: "Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste explicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

ANONIM
09 Mar 2018

IZMENAR NENOROCIT CE ESTI generalul criminal
MARA
09 Mar 2018

CE GENERAL DOMNULE? ASTA-I O CARICATURA A RENUMITULUI ;;MOS TEACA;;
@MARA...
10 Mar 2018

îl umanizezi...ceea ce-i o greșeală! Căpățâna îmbrăcată în blană până spre fruntea - extrem de îngustă, privire de bovină, inexpresivă, colțurile gurii lăsate-n jos...LEZAT, SICTIRIT...arată mai degrabă O GORILĂ coborâtă din junglă!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Soarta lui Oprea şi interesul lui Dragnea Încet, dar sigur, se alege praful de visurile de mărire ale generalului UNPR. Partidul de strânsură adunat de Gabriel Oprea în jurul său - rezerva de cadre nefrecventabile a PSD – este uşor dezorientat zilele acestea, şansele sale de supravieţuire politică scăzând dramatic, odată cu cele ale militărosului său lider
02 Feb 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray