2019-11-22 10:13

Liviu Dragnea, despre demisia lui Victor Ponta: O greşeală. Să vedem ce se întâmplă cu dosarul

 |  11:45
Liviu Dragnea, despre demisia lui Victor Ponta: O greşeală. Să vedem ce se întâmplă cu dosarul

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la retragerea temporară a premierului Victor Ponta de la conducerea PSD, că a fost o greșeală.

Fiind întrebat dacă are în vedere faptul că poate pleca și din fruntea Guvernului, Liviu Dragnea a spus: "nu știu, eu sper că o greșeală nu e urmată și de a doua greșeală. Eu aș vrea să nu o facă. Îi respect decizia, îl înțeleg".

Coordonatorul politic al PSD a mai precizat că nu își dorește să analizeze foarte mult, dar crede că premierul Victor Ponta ar mai fi trebuit să aștepte, "să vedem ce se întâmplă cu acest dosar".

Liviu Dragnea a afirmat că a discutat cu premierul Victor Ponta de dimineață, însă "a fost o discuție privată".

Referitor la membrii partidului, Liviu Dragnea a spus că "aproape toți vor ca PSD să rămână la guvernare cu Ponta premier", iar motivele sunt clare până în acest moment - "guvernare bună, eficientă, coerentă, cu rezultate palpabile, cuantificabile".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray