2020-08-13 00:49

Liviu Dragnea, despre proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc: Nu e de glumă. Nici să nu se gândească UDMR

 |  09:02
Liviu Dragnea, despre proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc: Nu e de glumă. Nici să nu se gândească UDMR

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, referitor la proiectul UDMR privind autonomia Ţinutului Secuiesc, că nu este de glumă cu acest demers şi să nu se gândească reprezentanții Uniunii că un asemenea proiect ar putea vreodată să prindă viaţă în ţara asta.

"În legătură cu demersul început de cei de la UDMR cu autonomia Ţinutului Secuiesc, eu le transmit că nu e de glumă cu acest demers şi să nu se gândească cineva din cele două judeţe din UDMR sau de oriunde că un asemenea proiect vreodată în ţara asta ar putea să prindă viaţă. Este exclus acest lucru", a precizat Liviu Dragnea.

Vicepremierul a mai spus că reprezentanții UDMR din Guvern trebuie să se gândească la faptul că este "puţin ciudat" să jure pe Constituţie şi să înceapă acest demers care încalcă legea fundamentală.

"Ar fi bine pentru colegii de la UDMR din Guvern să se gândească că este puţin ciudat să juri pe Constituţie atunci când eşti în Guvern şi să începi un demers care încalcă flagrant Constituţia. Este o oarecare incompatibilitate", a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-24Parerea ta...

RADU
24 Sep 2014

Ma, proasta p**ii!! cand i-ati cooptat la guvernare , cand ai semnat acele tratate secrete cu ei, cand ai schimbat prefectul roman anti-udmr, atunci ai glumit ?? ./Tare ma tem ca atunci cand ponta daca va ajunge prezident,toate aceste doleante ale lor vor deveni realitate. Ca voi n-aveti Dumnezeu, tara, popor, n-aveti nimic. Aveti numai si numai TRADAREA-N SANGE. Asa ati fost de la inceput,odata cu restitutio in integru a lui iliescu ,cu industria romaneasca un morman de rugina, cu ungurii, cu......Dar toate astea ar fi cazul sa se termine odata iar zidul de la targoviste sa-si reia menirea. Pentru asta ma rog zilnic
SUCA
24 Sep 2014

Mai draga domnule dragnea (cu d minuscul),.daca esti atat de patriot (prea brusc acest sindrom pentru tine), de mama lu' proces-verbal nu-i dati afara din guvern si din viata politica. Ce va costa ??nimic dar, sunteti santajati la maximum, ca alta explicatie nu exista.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz