2020-04-03 08:58

Liviu Dragnea, despre proiectul privind comitetul condus de Mugur Isărescu: E ceva foarte grav

 |  09:17
Liviu Dragnea, despre proiectul privind comitetul condus de Mugur Isărescu: E ceva foarte grav

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea s-a arătat revoltat de proiectul de lege privind constituirea Comitetului Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială a sistemului financiar, condus de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Dragnea a precizat, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că este "ceva foarte grav".

Social-democratul a susţinut că i se pare ceva foarte grav pentru că "nu pot nouă oameni, indiferent cât ar fi de buni şi de bine intenţionaţi, să decidă tot, deasupra Guvernului, a Parlamentului".

"Aşa ceva nu se poate (...) Eu ce să înţeleg, că nu mai există Guvern, Parlament, Preşedinţie?", a completat Liviu Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD a susţinut că nu a ştiut despre existenţa acestui proiect.

Guvernul a aprobat înfiinţarea Comitetului Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială. Organismul va avea rol de supraveghere a sistemului financiar naţional şi va fi condus de guvernatorul BNR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-31Parerea ta...

GIGEL
31 Iul 2015

Foarte corecta pozitia dl Dragnea. Puterea, ne puteti spune cine a initiat acest proiect ? nu de alta dar sa stim si noi cum votam la anul.
CROCODILUL FLAMAND
01 Aug 2015

FARAONUL TUTANKHAMON-ITZIK-ARESCU ESTE SEF LA COLONIA RRROMANISTAN.....TRAILES BAHTALO CAPITALISMUL DE CUMETRIE.....TZAPTZARAP MANKATZASHHHHHHHH.....HA HA HA....V-AM CIURUIT...DEMOCRATIA ORIGINALA....H HA HA...SA TRAITI BINE....STATUL DE DREPT...BLA BLA BLA...BANII SUNT IN DUBAI...LA NOI...BYE BYE...NE BRONZAM LA MIAMI...SI NE OPERAM IN TURCIA...MAGUREANU E MILIARDAR....SI TOTI SECURISTII BO9LSEVICI...HA HA HA...STUPID PEOPLE...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine