2019-12-06 02:57

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD Bucureşti: Aşa ceva nu este permis...

 |  08:10
Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD Bucureşti: Aşa ceva nu este permis...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, referitor la scandalul organizaţiei Bucureşti, că membrii sunt nervoşi pe alţi membri, fapt care nu este permis. Dragnea a ţinut să precizeze că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv se va tranşa această problemă.

"Membri care sunt nervoşi pe alţi membri, se vorbea de mitinguri împotriva altor colegi... Aşa ceva nu e permis, dincolo că nu e permis de codul nostru de etică şi conduită, nu e permis să faci ceva împotriva unui coleg. Mâine, la Comitetul Executiv, vom lua nişte decizii importante pentru partid, pentru organizaţia PSD Bucureşti. Am discutat cu toată lumea şi mâine vom lua nişte decizii foarte ferme", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax. 

Preşedintele PSD a susţinut că toate filialele din ţară sunt preocupate în această perioadă să se pregătească de alegeri.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că nu va mai permite nimanui să iasă şi să vorbească în numele partidului.

"Decizia mea este foarte clară: nu mai permit nimănui să iasă şi să vorbească în numele partidului. Sunt prea mulţi vorbitori care vorbesc în numele unui partid cu care nu te poţi juca chiar atât de simplu", a subiniat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-09

In legatura cu acest articol...

Mitingul împotriva "controversatului" Robert Negoiţă, anulat în urma discuţiilor cu Liviu Dragnea
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray