2020-08-04 15:11

Liviu Dragnea, despre varianta de rezervă pentru Victor Ponta

 |  19:04
Liviu Dragnea, despre varianta de rezervă pentru Victor Ponta

Preşedintele interimar al PSD a subliniat faptul că partidul nu ia în discuţie un plan de rezervă pentru un alt premier. Dragnea a arătat că noul preşedinte al partidului va fi votat la congres de către toţi membrii de partid.

Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că: "Nu discutăm despre o variantă de rezervă pentru Victor Ponta, nu discutăm despre planuri bazate pe anumite ipoteze. În funcţie de o anumită realitate de la un anumit moment, că pot spune un singur lucru: PSD nu este un partid atât de mic încât să fie luat prin surprindere“, a spus liderul PSD.

Dragnea a mai spus că în cadrul Comitetului executiv de luni se va discuta, pe lângă chestiunile de organizare a congresului PSD, şi situaţia actuală din partid, dar crede că partidul îl va susţine în continuare pe Victor Ponta.

Cât despre organizarea Congresului, preşedintele interimar al PSD a afirmat că: "Pentru prima dată, preşedintele PSD va fi ales prin votul tuturor membrilor de partid. Nu e obligtoriu să fie toţi prezenţi, dacă nu sunt în ţară sau dacă nu pot veni la vot din diferite motive, dar se dă posibilitatea tuturor să voteze. Se vor organiza secţii de vot în fiecare localitate şi oamenii vor primi buletine de vot, va fi o comisie la nivel central şi la nivel judeţean“, a spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-20Parerea ta...

ANTENA 3=MAFIA RROMANES VERSUS
20 Sep 2015

E M.GADEA SANTAJIST ? ADEVARUL PRESA LIBERA...SAU M.BASESCU HOT ORDINAR ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz