2019-10-23 02:59

Liviu Dragnea, DETALII de ultim moment despre întâlnirea avută cu Iohannis şi Dăncilă

 |  21:09
Liviu Dragnea, DETALII de ultim moment despre întâlnirea avută cu Iohannis şi Dăncilă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, în cadrul întâlnirii avute joi cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă, s-a discutat despre o serie de proiecte regionale importante şi calendarul de acţiune pentru preluare preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"Am avut o discuție cu președintele după depunerea jurământului noului Guvern. Am discutat atunci zece minute. I-am spus să aibă o poziție la Bruxelles, în ceea ce privește țara noastră, ceea ce am văzut că a făcut. Am convenit atunci să avem o întâlnire în trei. S-au discutat aseară câteva teme importante. În primul rând calendarul de acțiune pentru preluarea președenției Consiliului Uniunii Europene, al doilea subiect important a fost Centenarul. S-a stabilit ca la jumătatea lunii martie Guvernul să prezinte un program pentru Centenar. S-a discutat despre faptul că toate instituțiile din Românie trebuie să lucreze în comun. Am vorbit și de niște proiecte regionale importante care trebuie inițiate de țara noastră", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Întrebat despre declarațiile președintelui în care acuza "penalii" că încearcă destabilizarea DNA, Dragnea a precizat că nu este de acord cu această abordare, dar în ceea ce privește scandalul din jurul DNA se abține.

"Eu niciodată nu am fost de acord cu această abordare nici din partea președintelui, nici din partea altor persoane. Pe acest subiect, eu am decis ca în această perioadă să nu intervin. Eu îmi doresc ca în acest subiect să fie o abordare instituțională. Aici sunt trei actori ministrul Justiței, CSM-ul și președintele. Nu vreau să mă implic, deși eu am un punct de vedere foarte bine conturat, pe care o să mi-l exprim, după ce se termină, într-un fel sau altul, toată această poveste", a mai precizat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Feb 2018

Dragnea nu e penal tovarasi...a primit toata Romania mostenire de laTERENTE, EL CHAPO GUZMAN si CHE GUEVARRA...e ceva legal....nu a furat nimic..zau asa//De aia se cheama DADDDy...ca pe vremuri lumea se tot intreba cine dracu e seful clanului ALIBABA care a carat cu MAZARE geamantane de cash in BRazilia..........si banii aia erau tot asa....de la MATUSA TAMARA.........cum scrie in cartile alea....testamentul lui MoNTE CRISTO din TELE-morman
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Feb 2018

PARTIDUL OSAMA BIN COSTA RICA 1-Alexander Adamescu, 2-Puiu Popoviciu, 3-Sebastian Ghita, 4-Radu Mazare, 5-Alina Bica, 6-Marko Attila, 7-Elan Schwartzenberg, 8-Codrut Marta, 9-Ioan Bene, 10-Elena Udrea, 11-Vlad Cosma 12-Luiza Tănase ......lista fugarilor ramane deschisa de cand cu OMAR HAISSAM
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray