2020-02-29 00:07

Liviu Dragnea e MÂNDRU de Viorica Dăncilă: ”Vreau să o FELICIT cu toată forța”

 |  16:32
Liviu Dragnea e MÂNDRU de Viorica Dăncilă: ”Vreau să o FELICIT cu toată forța”

După dezbaterile de miercuri din Parlamentul European, Liviu Dragnea se declară mândru și o felicită pe Viorica Dăncilă pentru poziția sa și pentru demnitatea cu care a apărat imaginea României.

”Vreau sa o felicit cu toata forta pt prestatia si pozitia de astazi si pt demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei. Am urmarit si dezbaterea de luni seara si am urmarit si interventiile de astazi si unii colegi ai noastri si alde si din alte tari.. Cred ca ceea e imp sa se intample si am solicitat mereu asta, este sa se construiasca un dialog dar nu doar intr-o singura directie.

Trebuie ascultate argumentele fiecarei tari, nu cred ca trebuie date sentinte pt ca sunt campanii mai agresive din alta parte. Am spus ca vom tine cont de recomandarile comisiei de la venetia dar trebuie sa nu uitam ca deciziile CCR sunt obsligatorii

Cu cred ca ar mai fi multe de spus. O felicit pe Dancila” a declarat Liviu DRagnea la Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
03 Oct 2018

groh-groh....vin la daddy sa te f........elicite....groh groh//am reusit sa umplem de putoare si kkt toata Europa
SLUGA MAFIEI PSD.....
03 Oct 2018

.....s-a dus la Bruxelles cu hârtia igienica scrisa de acasa de membrii cartelului psd. A confundat Bruxelles cu Videle. Au râs toti oficialii europeni de acel discurs ultranationalist si plini de MINCIUNI. AUZI CICA ''poporul iubeste psd''. He he he. Proasta asta Nu REPREZINTA ROMANIA CI UN GRUP INFRACTIONAL CARE TREBUI SCOS IN AFARA LEGII.
ANONIM
03 Oct 2018

''Felicitări cu forța" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine