2020-07-03 22:17

Liviu Dragnea: George Maior nu este interesat de funcţia de prim-ministru

 |  09:52
Liviu Dragnea: George Maior nu este interesat de funcţia de prim-ministru

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că s-a întâlnit cu George Maior, prilej cu care ambasadorul României în SUA i-a transmis că nu este interesat de funcţia de prim-ministru.

"M-am întâlnit cu George Maior cam acum zece zile. Miercuri seara. A venit la mine, a vrut să ne vedem, nu ne-am mai văzut demult. Printre altele a ținut să-mi spună — pentru că s-au tot vehiculat aceste zvonuri — că nu este interesat de așa ceva și că eu am toată susținerea lui, ca și președinte al partidului, și că mă va susține moral — pentru că nu poate să facă altceva, este ambasador al României. Deci, nu este interesat de funcția de prim-ministru și respinge categoric orice discuție pe tema asta", a precizat Liviu Dragnea, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Liderul social-democrat a mai spus că dacă PSD și ALDE vor forma majoritatea parlamentară în urma alegerilor, premierul va fi de la PSD.

"Eu accept riscuri, nu mă dau înapoi, dar nu voi accepta execuții. (...) În momentul în care vom avea rezultatul alegerilor, dacă noi și ALDE vom putea constitui majoritatea, vom merge împreună la Cotroceni și vom prezenta într-un mod constituțional, președintelui României, o variantă de prim-ministru. Este foarte greu să cred că președintele României nu va respecta Constituția. Dar am tot auzit: "și dar dacă...". Noi tot nu cedăm. Adică majoritatea va rămâne aceeași. Și eu cred că președintele României nu ar dori să arunce țara, în plină iarnă, într-o criză politică fără temei. Repet: vorbim de un premier de la PSD. Nu spun că voi fi eu sau că va fi Ponta sau că va fi alt nume", a subliniat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz