2020-08-12 13:11

Liviu Dragnea, în CONCEDIU! Incredibil cui şi-a delegat atribuţiile. PNL aduce acuzații GRAVE

 |  14:37
Liviu Dragnea, în CONCEDIU! Incredibil cui şi-a delegat atribuţiile. PNL aduce acuzații GRAVE

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile deputatului PSD Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei, în perioada în care se află în concediu, a declarat, luni, deputatul PNL Dan Vîlceanu. El l-a acuzat pe Liviu Dragnea că nu a vrut să dea curs solicitării opoziţiei de convocare în sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor

"Ca să înţelegeţi, aceasta este solicitarea noastră şi nu avea niciun fel de motiv să o refuze. Preşedintele Camerei Deputaţilor, odată primind această solicitare, trebuia să convoace Camera Deputaţilor în sesiune extraordinară. Nu a făcut-o, ba mai mult, astăzi aflăm că şi-a delegat atribuţiile. Este singura acţiune pe care a făcut-o Liviu Dragnea în urma acestei solicitări”, a declarat luni în Parlament deputatul PNL Dan Vîlceanu.

La acestă oră are loc şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, pe ordinea de zi fiind solicitarea PNL, USR şi PMP de convocare în sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor în perioada 20-24 august. Opoziţia vrea, în acest fel, să dezbată în plen o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, după violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

De asemenea, pentru sesiunea extraordinară Opoziţia a cerut constituirea unei comisii de anchetă privind violenţele din Piaţa Victoriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-20Parerea ta...

MAFIA PSD-ALDE
20 Aug 2018

Mafia psd-alde nu mai respecta nici o lege in Romania. Aceasta organizatie mafiota (psd-alde ) trebui SCOASA IN AFARA LEGII URGENT. ESTE TOXICA NU NUMAI PENTRU ROMANIA CI PENTRU INTREAGA EUROPA.
ANONIM
20 Aug 2018

DIN ACEST MOMENT NATARAUL NATIUNII DREAKNEA POATE FI ARESTAT IN ORICE MOMENT SI DE CATRE ORICE AUTORITATE MJUDICIARA DIN CADRUL RO, U.E SI NU NUMAI SI INCHIS PE VIATA.
UNDE ESTE PORCUL DE DRAGNEA ?
20 Aug 2018

DE 11 ZILE NU A IESIT CU NICI O DECLARATIE DESPRE MACELUL DE LA PROTESTUL DIASPOREI . LE-A LASAT PE TOANTA DE VEORICA SI PE VAGABOANDA CARMEN DAN SA TRAGA PONOASELE . MII DE ROMANI VOR VENII LA NUNTA OLIGOFRENULUI SAU FIU , SA-L FELICITE IN MOD FOARTE , FOARTE CALDUROS SI SA-I UREZE LA MULTI ANI CU EXECUTARE .
ANONIM
20 Aug 2018

OMUL SI-A LUAT FOFOLOANCA DE LA GIGOLO GHITA . TASU ESTE PAZNIC LA INCHISOAREA RAHOVA . A FACUT CU EA MAI MULTE DRUMURI IN BRAZILIA . O VIATA INTREAGA VA DUCE MUNCA LA PSD DE MUNCITOR CU GURA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz