2020-02-17 12:13

Liviu Dragnea, înainte de CExN: Avem o întâlnire pentru MITING

 |  13:23
Liviu Dragnea, înainte de CExN: Avem o întâlnire pentru MITING

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de luni se va discuta doar despre mitingul pe care social-democraţii intenţionează să îl organizeze în acest weekend în Bucureşti.

"Avem o întâlnire pentru miting, doar pentru miting", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, înainte de începerea şedinţei CExN, întrebat dacă PSD intenţionează să îl suspende pe şeful statului dacă nu respectă decizia Curţii Constituţionale cu privire la şefa DNA.

Social-democraţii pun la punct ultimele detalii privind mitingul împotriva abuzurilor. Aleşii locali şi parlamentarii sunt puşi să îşi doneze indemnizaţiile pentru a transporta zeci de mii de oameni în Capitală, potrivit unor surse social-democrate citate de România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-04Parerea ta...

RAID
04 Iun 2018

sa vedem aurolacii si bosorogii care sustin acest infractor periculos dragnea care a distrus tara.fomistii psd alde gunoaiele societatii carora dragnea le-a marit preturile la gaze mancare carburanti energie.acum mananca din gunoaie si asteapta un os de ros.se vor face de ras si vor fi vazuti de toata romania milogii acestor infractori.parlament neconstitutional .alegeri antucipate cu 300 de parlamentari.iliescu a adus minerii dragnea aduce aurolacii.va fi un spectacol grotesc cu sclavii gruparii de crima organizata psd alde.arata disperarea acestui dement.frica de inchisoare i-a luat mintile.locul lui este la puscarie.
ANONIM
04 Iun 2018

“Cu prostul nescolarizat. Te lupti putin si ai scapat. Dar duci o lupta colosala, Cu prostul care are scoala!”
ANONIM
04 Iun 2018

Inainte de CExN acest golan ticalos trebuie sa raspunda CU VARF SI INDESAT imreuna cu mafiotii; PROSTARICEANU, CIORDACHE, conducatorul auto SERBAN NICOLAE, NICOLICEA marele revolutionar cu merite deosebite, OLPUTA STICLUTA, MANDA-tarul PSAD, CIOCIOLINA FIEREA, pentru defaimarea JUSTITIEI, A ROMANIEI, A POPORULUI ROMAN precum si a istoriei noastre.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine