2020-02-18 02:51

Liviu Dragnea, invitat la un eveniment în SUA la care participă şi Donald Trump

 |  11:29
Liviu Dragnea, invitat la un eveniment în SUA la care participă şi Donald Trump

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La eveniment urmează să participe şi preşedintele SUA, Donald Trump.

"În fiecare an, preşedintele Statelor Unite şi membrii ai Congresului se alătură altor oficiali guvernamentali, lideri din Statele Unite, comunităţii diplomatice şi prietenilor, asemenea dumneavostră, din mai mult de 140 de ţări, pentru a împărtăşi spiritul prieteniei prin rugăciune şi mulţumire. Această adunare este un moment în care lăsăm deoparte diferenţele dintre noi şi încercăm să construim relaţii personale şi să consolidăm legăturile internaţionale prin dragostea noastră faţă de Dumnezeu şi grija faţă de alţii", se arată în invitaţia transmisă liderului PSD şi semnată de foştii parlamentari americani Mark L. Pryor şi Zach Wamp, în numele Comitetului de organizare.

Pe lângă evenimentul propriu-zis de joi, 7 februarie, invitaţia vizează perioada 5-8 februarie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

ANONIM
07 Feb 2019

licuriciu vrea sa aduca rachete si oameni la noi in tara . probabil din turcia . iar terente pisicu nu poate merge ca nu are viza de usa . dar nu vrea nici armata licurici , la noi in tara . sau incurcat matele pisicilui .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine