2019-05-27 14:55


Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Galaţi: Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători!

 |  12:17
Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Galaţi: Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători!

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sâmbătă, la mitingul PSD de la Galaţi, un atac la adresa lui Klaus Iohannis şi a organizării summitului de la Sibiu, numindu-l pe preşedinte trădător şi slugă.

"Astăzi ţinem summitul PSD la Galaţi. Fiindcă suntem europeniî n toată ţara.(...) "Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele şase cas furate de Iohannis la Sibiu", a declarat el, în huiduielile mulţimii.

"Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători", a spus el, fiind aclamat de partcipanţii la miting.

"Iohannis, aşa cum a furat casele, a furat şi summitul", a continuat el, potrivit News.ro.

Dragnea a mai afirmat că preşedintele Iohannis şi-a chemat stăpânii, că nu a fost băgat în seamă, concluzia sa fiind: "Asta este soarta slugilor!".

Liderul PSD a afirmat că preşedintele şi-a făcut campanie pe bani publici.

Referindu-se la declaraţiile premierului olandez Mark Rutte conform cărora România nu este pregătită pentru Schengen pentru că nu respectă statul de drept, susţinând că de fapt nemulţumirea vine din faptul că nu am vrut să cedăm Portul Constanţa.

El a subliniat că preşedintele francez spune că este îngrijorat de ce se întâmplă în România. "Şi eu sunt îngrijorat că în fiecare zi mii de francezi sunt bătuţi pe srăzile din Paris", a continuat liderul PSD.

"Iohannis nu i-a pus la punct pentru că este "slugă"", a conchis el.

"Nu e nicio legătură între intrarea în Schengen şi statul de drept", a spus Liviu Dragnea.

El a sugerat că de fapt nemulţumirile faţă de România vin din faptul că avem producţii record în agricultură devenind astfel competitori, că salariile medicilor au crescut, iar aceştia revin în ţară şi că şcolile sunt modernizate, iar copiii români vor fi mai educaţi şi mai competititivi.

foto: News.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-11

TAGURI: liviu dragnea, miting psd galati, iohannis, sibiu, tradatori
loading...


Comenteaza pe site


DEMAGOGIA SI PROSTIA
11 Mai 2019

'' Borfașul national '' dragnea dup ce s-a facut de kkat la Iasi continu sa fie mascarici si la Galti , un judet distrus de mafia psd. Combinat siderurgic pe chituci , vandu indienilor pentrj fier vachi , fara banci fara dezvoltare Galatiul moare lent dar sigur dupa 30 de ani de mafie psd. Nimic despre '' realizarile '' mafiei psd in guvernarea hotilor si analfabetilor. Inflatia cea mai mare din Europa , euro dus la 4,77 ron , roborul inpovarator pentru romani , 37000 PFAuri inchise , datora externa dusa la peste 135 miliarde euro , scoli insalubre , spitale infectate cu nosocomiale , lipsa medicamente pentru cancer , TAXELE LOCALE MARITE , PENSIILE NEINDEXATE CU RATA INFLATIEI , DRAKNEA SI 119 BORFASI PSD S-AU OPUS CREȘTERII ALOCATIILOR , PENSII SPECIALE PENTRU SLUGILE MAFIEI PSD. MITINGURI ALE DEMAGOGIEI SI PROSTIEI PE BANI PUBLICI , DEFICITUL COMERCIAL PE TREI LUNI DUS LA 3,7 MILIARDE EURO , BIROCRATIE CU 28 MINISTERE IN TIMP CE UNGARIA ARE 11 IAR FRANTA 14. DISCURS ULTRA-NATIONALIST DE EV MEDIU PENTRU ANALFABETII SI AZISTATII CARATI CU AUTOBUZE INSALUBRE CA PE VITE. HOTUL NATIUNII ROMANE draknea care a furat hrana orfanilor este DISPERAT DE PUSCARIE. EL SI MAFIA PSD AU FOST IZOLATI DE EUROPENI DEVENIND. CANCERUL. ROMANIEI SI LUMII CIVILIZATE. PARIA EUROPEI DE EST INCEARCA VINDEREA ROMANIEI CATRE MOSCOVA DE UNDE I S-A PROPUS LIBERTATEA. ASASINUL ROMANIEI EUROPENE draknea IN PARANOIA LUI ESTE LA ULTIME ZVIGNIRI INAINTEA PUSCARIEI ALATURI DE EXPIRATUL tariceanu. Pe 26 mai sa alungam prin vot din EUROPA METASTAZA CRIMINALA psd-alde-udmr. Cu toti un DA hotarit la referendumul impotriva HOTILOR PSD-ALDE-UDMR.
BORFASUL PORTOKALIU
11 Mai 2019

Chiar asa aveti toti memoria scurta ati uitat ca borfasul flausat impreuna cu Valcov erau clica mafiota portocalie din guvernul Bok-POK care furau cot la cot cu UDREA si BASeSCU? Eu nu am votat niciodata nici PDL nici PSD dar daca as fi votat PSD la ora asta as fi fost extrem de frustrat sa vad ca e condus PSD-ul de borfasii portokalii de la BASESCU si curva UDREA
@ BORFASUL PORTOKALIU
11 Mai 2019

Daca Boc ar fi fost '' borfas'' nu l-ar mai fi votat floarea Transilvaniei Clujul primar doua mandate. Vino in Cluj sa vezi cum arata si mergi si in saracia Moldovei unde se plimba mafia psd . Vei trai un sentiment de tristetze . E ca in evul mediu in Moldova pesedizata. Uite cum sunt carati cu autobuzele amarâtii din Vaslui , dela Iasi la Galati plus ca sunt in jur de cinci autobuze permanente cu ei din Teleprman pline cu asistati. La Iasi a scos la miting si bolnavi din spitale. Aceasta-i Romania captivata de '' borfașul national '' draknea care are discursuri DEMENTE LA ADRESA U.E. Ce mai cauta in alegeri daca injura U.E ?????
BORFASUL PORTOKALIU
11 Mai 2019

@-@ BORFASUL P...cu ce am gresit cand am spus ca astia au fost colegi de grup mafiot in guvernul BOK-POK?unde sunt banii de la FMI? unde sunt banii de la ANRP si MIcrosoft? unde e UDREA,BICA,GHItA,VALCOV,DRAGNEA? chiar nu pricepi ca astia sunt bara-bara la toate ciordelile?Clujul e un oras civilizat dar nu din cauza mascariciului BOK-POK.Daca l-ati votat inseamna ca suferiti de sindromul STOCKHOLM va place sa fiti violati anal si bucal si veniti sa mai cereti o portie de la violator .Stii cine era blonda lui BOK-POKcare-l controla cu telecomanda cand era premier? ai auzit de nepoata lui GISELA VASS? ia mai intreaba si vii cand stii raspunsurile
ANONIM
11 Mai 2019

MARLANE "Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători!" CE FACEM CU TICALOSII, BORFASII, NAROZII POLITRUCI CA TINE SI GASCA TA...??
ANONIM
11 Mai 2019

IOHANUS iubeste Makron Iohanus +Macron = love Tara condusa de un dement hot si homo
Random imageUltimele stiri


STARBAG