2020-02-18 18:36

Liviu Dragnea LAUDĂ Ordonanța lui Tudorel Toader: ”E în regulă, era NECESARĂ”

 |  23:14
Liviu Dragnea LAUDĂ Ordonanța lui Tudorel Toader: ”E în regulă, era NECESARĂ”

Liderul PSD a declarat că nu ştia că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern urma să se afle ordonanța de urgență care modifică Legile Justiției. "Nu ştiam, dar am citit-o", a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a susţinut că ordonanţa a respectat principiul transparenţei: "De-aia e ordonanţă de urgenţă, să se adopte repede". 

"Pe textul ordonanţei m-am uitat, cred că e în regulă şi era necesară", a adăugat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a negat că ordonanţa ar avea vreo legătură cu problemele sale penale: "Ce legatură are ordonanţa aia cu mine?".

El a precizat că a vorbit ieri cu Tudorel Toader pe care l-a rugat să îi spună ce se întâmplă dacă preşedintele nu dă curs propunerilor făcute privind ministerele Transproturilor şi Dezvoltării şi dacă se depăşesc cele 45 de zile de interimat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

MAFIA PSD
20 Feb 2019

Puscariazul draknea si-a creat propriul parchet SRL CARE SA-L SALVEZE DE PUSCARIE. POLITRUCUL BOLSEVIC T.T. A DISTRUS TOT SISTEMUL JUDICIAR PENTRU SALVAREA GUNOIULUI DIN TELEORMAN. MAFIA PSD UCIDE SI VIITORUL COPIILOR ROMANIEI DOAR PENTRU A SALVA UN JEGOS ANALFABET SI HOT. HUUUUU..! LA TÂRGOVISTE CU JEGUL DIN TELEORMAN.LÂNGA CEAUSESCU.
ANONIM
20 Feb 2019

NEBUNII SI SIFILITICII INGROAPA ROMANIA .....................................
ANONIM
20 Feb 2019

FIIND DATA O SITUATIE SPECIALA, CSM SI CSAT TREBUIE SA IA ATITUDINI VIS A VIS DE DOASRUL TEL DRUM SI SA URMAREASCA CELERITATEA SI OBIECTIVITATEA SOLUTIONARII LUI PENTRU CA IMPLICA SI ASPECTE DE SIGURANTA NATIONALA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine