2020-08-13 00:22

Liviu Dragnea, lui Sevil Shhaideh: Dacă este nevoie de un sfat, sunt peste drum, la Parlament

 |  07:25
Liviu Dragnea, lui Sevil Shhaideh: Dacă este nevoie de un sfat, sunt peste drum, la Parlament

Liviu Dragnea i-a predat, joi, mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice lui Sevil Shhaideh, spunându-i acesteia că dacă este nevoie de un sfat, este foarte aproape "peste drum, la Parlament”.

"Am foarte mare încredere în Sevil Shhaideh, o cunosc de foarte mulţi ani, am lucrat împreună foarte strâns în acest minister, practic ministerul nu are nicio necunoscută pentru dumneaei (...). Oricând aveţi nevoie de un sfat, eu sunt foarte aproape, aici, peste drum, la Parlament, ne putem vedea, dacă mai aveţi nevoie de un sprijin", a precizat Liviu Dragnea, în conferinţa de presă în cadrul căreia a fost semnat protocolul de predare-primire a mandatului de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

"Deschidem un birou", a replicat Sevil Shhaideh, noul ministru al Administraţiei.

Sevil Shhaideh a declarat că este o onoare pentru ea să preia mandatul "de la singurul ministru adevărat al Administraţiei Publice şi Dezvoltării Regionale".

"Este o mare responsabilitate să preiau acest mandat de la domnul ministru Liviu Nicolae Dragnea. Într-adevăr, dacă ne uităm, faţă de anul 2012 am o misiune mai simplă. Preiau un minister pe care domnul ministru Dragnea l-a organizat, avem strategie, avem viziune, avem programe. Responsabilitatea mea şi a echipei şi a colegilor pe care îi am este să continuăm aceste proiecte", a afirmat Sevil Shhaideh.

Fiind întrebat ce nu a făcut în mandatul său, Liviu Dragnea a spus că unul din marile sale regrete constă în faptul că "brusc a dispărut în USL dorinţa reală de a se modifica Constituţia, care să ne dea posibilitatea, pe de o parte, de a duce la îndeplinire obiectivele stabilite, de îmbunătăţire a Constituţiei, iar pe de altă parte să ne creeze posibilitatea ca în Constituţie să apară denumirea de regiune, să putem pune în practică regionalizarea".

De asemenea, Liviu Dragnea şi-a exprimat regretul că nu s-a realizat proiectul de descentralizare administrativă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2015

“Prin impunerea lui Alexandru Petrescu in fruntea C.A. vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,aflat acum sub control judiciar , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile “in totalitate legale” de la CFR Calatori – Carmen Maria Popescu. Dar, in acealasi timp, ministrul transporturilor, Ioan Rus, il mai mentine in CA de la CFR Calatori si pe controversatul Iulius Dan Plaveti"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz