2020-01-25 12:54

Liviu Dragnea: M-a șocat ieșirea nervoasă a președintelui Klaus Iohannis

 |  07:43
Liviu Dragnea: M-a șocat ieșirea nervoasă a președintelui Klaus Iohannis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă seara, că l-a şocat și l-a pus foarte mult ''pe gânduri'' „ieşirea nervosă” a lui Klaus Iohannis la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu.

Reacţia şefului statului a venit după ce Tăriceanu a adresat parlamentarilor apelul de a refuza să se mai pronunțe până la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA.

''Ceea ce m-a șocat pe mine, vă spun foarte sincer, a fost ieșirea nervoasă a președintelui Iohannis, dincolo de limbajul folosit la adresa președintelui Senatului, care nu l-a jignit pe președintele Iohannis. Dar, în acea declarație a spus un lucru care mi s-a părut foarte grav. Că știe el că vor veni niște dosare la Parlament. Păi, ori înseamnă că aprobă toate dosarele mari, ori înseamnă că este informat, ceea ce nu intră în atribuții, ori, și mai rău, el le face. Adică, cum poți să ieși cu o asemenea declarație?'', a afirmat Liviu Dragnea, în acdrul unei emisiuni la Antena 3.

Preşedintele PSD a mai spus că inclusiv la Bruxelles a fost întrebat de mai mulți lideri social-democrați europeni cu privire la respectiva declarație a lui Klaus Iohannis.

''Și am spus că așa cum ați văzut-o și voi, am văzut-o și eu. Și eu am rămas la fel de șocat. Eu am rămas blocat'', a completat social-democratul.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că afirmația șefului statului este ''foarte gravă''.

''Deci, noi ce să înțelegem? Toată lumea asta a înțeles. A, și ăsta face dosare cum făcea Băsescu. (...). Și actualul președinte face la fel? Asta să înțelegem?'', a subliniat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că nu este de acord cu apelul lui Călin Popescu Tăriceanu adresat parlamentarilor în care le cerea "să refuze a se mai pronunța în vreun fel până la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA".

''Nu-s de acord cu asta și nici nu cred că instituțiile respective se vor implica în campanie. Sper. Repet, m-a pus pe gânduri foarte mult declarația președintelui Iohannis. Am înțeles că vrea să devină președinte — jucător, dar să nu ... Eu zic să se uite la ce pățește Traian Băsescu acum. Și să înțeleagă ceva. Nimeni nu împărățește pământul. Nimeni. E o vorbă de la noi din Teleorman. (...). Deci, toți suntem trecători prin toate funcțiile'', a subliniat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine