2019-10-14 09:54

Liviu Dragnea, mesaj de Anul Nou: Vă asigur că în 2018 GRĂBIM PASUL...

 |  17:55
Liviu Dragnea, mesaj de Anul Nou: Vă asigur că în 2018 GRĂBIM PASUL...

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis românilor, de Anul Nou, un mesaj care ridică unele semne de întrebare. Liderul PSD susţine că România a făcut paşi înainte şi dă asigurări că ''în 2018 va grăbi pasul''.

"2017 a fost mai puţin liniştit decât am sperat. Dar, dacă dăm la o parte zgomotul politic, vedem un an cu realizări fără precedent. #România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană.

Măsurile din programul de guvernare au dus la creşterea veniturilor populaţiei. Parlamentul a reuşit să dezbată şi să îndrepte o parte importantă a legilor Justiţiei. Întreaga societate a fost parte a acestui proces. Dincolo de lupta politică şi de excesele ei, rămân faptele.

România a făcut paşi înainte şi vă asigur că în 2018 va grăbi pasul. În 2017 românii au trăit mai bine ca în 2016, iar în 2018 vor trăi mai bine ca în 2017. Asta este grija şi obligaţia guvernării noastre. Vreau să sărbătorim Centenarul Marii #Uniri prin #bunăstare, #unitate şi #dreptate. Vă doresc tuturor un An Nou fericit, cu multă sănătate şi împliniri! La mulţi ani!'', a scris liderul PSD pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-31Parerea ta...

MAFIOTII FSN
31 Dec 2017

o sa bati pas de defilare la PUSCARIE porcar scarbos
RAI
31 Dec 2017

Dragnea esti complet dus cu pluta.esti ridicol de mincinos.nu ai realizat nimic in 2017 .esti vai de capul tau .
PARPALA
31 Dec 2017

TU GRABESTE PASUL SPRE PUSCARIE BORFAS NENOROCIT .
ANONIM
01 Ian 2018

Va fi bine pentru voi penalilor.Tu aștepți spălarea păcatelor(hoțiilor)săvârșite,iar acest popor va trai tot în sărăcie și neajunsuri cu voi la conducere.Mancav-ar păsările văzduhului.
@RAI
02 Ian 2018

Dee Domnul sa crapi de obida satana pagana Dee domnul asa sate ajute Dumnezeu ,dupa cata rautate ai in tine
@PARPALA
02 Ian 2018

Nu vezi ca nu reusiti sa i gasiti nici o vina PUTORILOR bai portocalii lui portocala Vreti sa inchideti oameni nevinovati iar pe ai vostri hoti adevarati sa i corcoliti Adepti nenorociti ai statului paralel Adepti ai lui Soros adepti ai unui sef de stat ales de servicii ,hot si borfas Adepti ai drogurilor Nenorocitilor!!!!!
@ANONIM
02 Ian 2018

Juri tu pe biblie ca tot ce zici este adevarat? bai om nebun Toti hotii din PSDau fost cercetati si inchisi Tu crezi ca daca mai era vreo unul era iertat de justitia actuala a doamnei Macovei ?Pe Mazare l a tot lasat in pace pana l a vazut disparut Cine a oprit o pe keovesi sa l judece Nu vezi ca ea are mafia ei ?
COTTY
03 Ian 2018

Si tie tot ,,La multi ani ''! dar la Rahova !
PARPALA
04 Ian 2018

BORFASUL ORDINAR , TATAL HOTZILOR DIN PSD-CIUMAROSIE , NU O SA GRABEASCA PASUL , O SA O RUPA LA FUGA ( SPRE BRAZILIA ) , AICI E MORT , NU I-L MAI VOR NICI LINGAII LUI DIN PSD , POATE DOAR OPARITA PANDELE SI BETIVANCA OLGUTA .
ANONIM
04 Ian 2018

Primul care a GRĂBIT PASUL... a fost GUNOIUL UMAN NUMIT Mazare ajuns in Madagascar , se aude ca al doile ar fi FIUL LUI DRAK-NEA si al treilea ar fi chiar el PUIUL DE MILITIAN de teleorman, apoi urmand PROSTARICEANU.........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray