2019-05-27 14:40


Liviu Dragnea, mesaj despre TRĂDARE, dar și RECUNOȘTINȚĂ de Ziua Europei

 |  22:41
Liviu Dragnea, mesaj despre TRĂDARE, dar și RECUNOȘTINȚĂ de Ziua Europei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis, joi, un mesaj de Ziua Europei, în care afirmă că ”cea mai preţioasă realizare politică” a României este apartenenţa la Uniunea Europeană, iar Occidentul ”ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizaţia şi îi suntem îndatoraţi”. Liderul social-democrat spune, însă, că nu vrea să permită ”unora care se cred europeni până la trădare să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat”.

”Azi e Ziua Europei. Este o zi pe care trebuie s-o cinstim, fiindcă Europa e noua noastră casă. Azi facem parte din lumea civilizată a Uniunii Europene şi asta e cea mai preţioasă realizare politică a noastră. Occidentul, de-a lungul istoriei moderne, ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizaţia şi îi suntem îndatoraţi. Dar e bine ca această datorie s-o plătim în moneda potrivită, în solidaritate şi respect, în corectitudine şi reciprocitate. Nu vreau să plătim această datorie cu contracte şi concesiuni forţate, cu porturi şi resurse naturale cedate, cu obedienţă politică şi cedare de suveranitate. Nu vreau să permitem unora care se cred europeni până la trădare să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat cu tot cu lideri şi cu bogăţii”, a scris Dragnea pe Facebook.  

Acesta afirmă că România este ”nu datorează Europei decât o uriaşă recunoştinţă”.  

”Toate celelalte calcule pe care Iohannis şi susţinătorii lui şi le fac se vor izbi de vigilenţa noastră, de demnitatea şi de mîndria acestui popor”, a mai scris Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-09

TAGURI: psd, liviu dragnea, ziua europei, europeni, tradare, ue, occident
loading...


Comenteaza pe site


BORFAșUL NATIONAL...........
10 Mai 2019

.......draknea a vrut sa distraga atentia de la summit-ul din Sibiu prin mitingul lui de kkat cu oameni amarâti adusi ca vitele in autobuze insalubre pe 50 lei si o bere. Acest gunoi bolsevic profita de necazurile unor napastuiti ai sortii si isi bate joc de ei , ca sa-i aplaude lui ineptiile si discursul de Balaceanca. S-a vazut clar ca mafia psd II URAȘTE PE ROMÂNI , II UMILESTE SI II BATJOCOREȘTE FOLOSINDU-I PENTRU A APLAUDA DISCURSUL UNUI DEMENT INCA IN LIBERTATE. CLOACA DE HOTI PREZENTA LA IASI URASTE COPII , TINERII , PENSIONARII SI EUROPA. HAITA DE LICHELE PSD URASTE PROGRESUL SI VALORILE EUROPENE, DEMOCRATIA SI STATUL DE DREPT. IN 26 MAI AVEM ȘANSA ISTORICA SA ALUNGAM. DIN ROMANIA SI EUROPA HAITA DE LICHELE PSD-ALDE-UDMR. CU TOTI LA VOT PENTRU O ROMANIE EUROPEANA FARA HOTII PSD-ALDE. VOTATI. DA LA REFERENDUMUL ANTI HOTIE.
TRADATORI DE TARA
10 Mai 2019

HUOOOO TERENTE DE TELEOMAN SI METRESELE TELE . AI DISTRUS PARTIDUL BOLSEVIC A LUI ILIESCOVICY
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
11 Mai 2019

Bai mustata ; Nu ai zis tu ca ai niste oameni foarte nervosi , care deabea asteapta sa vina la Iasi ? Acum sa vezi ce furturi vor fii la vomare .
Random imageUltimele stiri


STARBAG