2020-02-26 22:38

Liviu Dragnea, mesaj despre TRĂDARE, dar și RECUNOȘTINȚĂ de Ziua Europei

 |  22:41
Liviu Dragnea, mesaj despre TRĂDARE, dar și RECUNOȘTINȚĂ de Ziua Europei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis, joi, un mesaj de Ziua Europei, în care afirmă că ”cea mai preţioasă realizare politică” a României este apartenenţa la Uniunea Europeană, iar Occidentul ”ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizaţia şi îi suntem îndatoraţi”. Liderul social-democrat spune, însă, că nu vrea să permită ”unora care se cred europeni până la trădare să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat”.

”Azi e Ziua Europei. Este o zi pe care trebuie s-o cinstim, fiindcă Europa e noua noastră casă. Azi facem parte din lumea civilizată a Uniunii Europene şi asta e cea mai preţioasă realizare politică a noastră. Occidentul, de-a lungul istoriei moderne, ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizaţia şi îi suntem îndatoraţi. Dar e bine ca această datorie s-o plătim în moneda potrivită, în solidaritate şi respect, în corectitudine şi reciprocitate. Nu vreau să plătim această datorie cu contracte şi concesiuni forţate, cu porturi şi resurse naturale cedate, cu obedienţă politică şi cedare de suveranitate. Nu vreau să permitem unora care se cred europeni până la trădare să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat cu tot cu lideri şi cu bogăţii”, a scris Dragnea pe Facebook.  

Acesta afirmă că România este ”nu datorează Europei decât o uriaşă recunoştinţă”.  

”Toate celelalte calcule pe care Iohannis şi susţinătorii lui şi le fac se vor izbi de vigilenţa noastră, de demnitatea şi de mîndria acestui popor”, a mai scris Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09Parerea ta...

VIN OAMENI VERZI - ROSI .
11 Mai 2019

Bai mustata ; Nu ai zis tu ca ai niste oameni foarte nervosi , care deabea asteapta sa vina la Iasi ? Acum sa vezi ce furturi vor fii la vomare .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine