2019-11-17 17:46

Liviu Dragnea: Niciunul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale nu are voturile în buzunar în urma negocierilor

 |  09:59
Liviu Dragnea: Niciunul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale nu are voturile în buzunar în urma negocierilor

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că niciunul dintre candidații la alegerile prezidențiale „nu are voturile în buzunar” după ce a discutat cu anumite partide pentru negocieri.

„Pot să vă spun că niciun candidat nu are voturile în buzunar, după discuțiile cu celelalte partide. După turul 1 lucrurile se schimbă, fiecare cetățean care a votat prima dată un candidat care nu a ajuns în turul doi se va uita atent la finaliști și va vedea cine îi poate îndeplini mai bine speranțele. Nu facem greșeala să credem că dacă facem o întâlnire cu un lider politic, automat voturile lui vor veni direct la noi. Nu sunt negocieri în sensul pur al cuvântului, sunt discuții despre ce vrea să facă Ponta în calitate de președinte”, a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a mai spus că Tăriceanu a acceptat imediat să-l susțină pe Victor Ponta în turul doi pentru că atât el, cât și liderii PSD doresc refacerea rapidă a USL.

În ceea ce priveşte rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale obținute în fiecare județ, Liviu Dragnea a precizat că nu face greșeala „de a judeca Transilvania în bloc”.

„Fiecare județ are specificul lui, nu fac greșeala de a judeca Transilvania în bloc. De exemplu, la Cluj, dacă nu ar fi fost cei de pe listele suplimentare, ar fi ieșit Ponta. Noi încercăm să convingem fiecare român”, a menţionat Liviu Dragnea.

„Am fost foarte mirați și la Teleorman cum niște oameni s-au dus tocmai acolo să voteze cu Iohannis. Nu acuz pe nimeni de nimic, dar o să fim foarte atenți la Teleroman în turul doi”, a completat vicepremierul Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray