2020-01-24 13:26

Liviu Dragnea: Nu e adevărat că i-am făcut cadou lui Iohannis consensul politic

 |  08:54
Liviu Dragnea: Nu e adevărat că i-am făcut cadou lui Iohannis consensul politic

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, că nu este adevărat că a vrut să-i facă un cadou preşedintelui Klaus Iohannis prin consensul politic. Dragnea a ţinut să precizeze că PSD trebuie să practice o politică a dezvoltării, în condiţiile în care în ultimii 10 ani de zile am avut în România „gălăgie, scandal, război politic, hărţuire de dragul hărţuirii”.

"S-a spus că aş fi vrut, am vrut să fac cadou preşedintelui Iohannis acest consens politic, nu este adevărat. (...) PSD trebuie să practice o politică a dezvoltării. Din păcate, 10 ani de zile am avut în România gălăgie, scandal, război politic, hărţuire de dragul hărţuirii, multe destine frânte. PSD a fost tot timpul un partid al construcţiei, un partid care a pus cărămidă peste cărămidă, un partid care a pus în funcţii oameni pregătiţi, un partid care s-a gândit întotdeauna la oameni şi la destinele lor", le-a spus Liviu Dragnea participanţilor la Conferinţa organizaţiei PSD Bucureşti, potrivit Mediafax.

Preşedintele interimar al PSD a subliniat faptul că membrii partidului trebuie să practice politica dialogului.

"Din acest motiv, insist ca toţi membrii PSD să practice această politică a dialogului, dacă alţii vor în continuare să facă gălăgie, să înjure, să jignească, să atace, este problema lor, noi ne îndreptăm către cetăţeni. Dacă ceilalţi parteneri, preşedintele Iohannis doresc ca pe marile teme ale României să ne putem strângem să avem un punct de vedere comun, aşa cum am vut la Codul fiscal, suntem deschişi", a afirmat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-11

In legatura cu acest articol...

Dragnea, despre situaţia refugiaţilor: România şi românii trebuie protejaţi
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine